• BIST 9871.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Bünyan Belediyesi Karakaya Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Bünyan Belediyesi Karakaya Düğün Salonu Hizmete Açıldı
Bünyan Belediyesince Karakaya Mahallesinde yapımı tamamlanan düğün salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Bünyan Belediyesince Karakaya Mahallesinde yapımı tamamlanan düğün salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

Karakaya Mahallesinde düzenlene açılış törenine Bünyan Kaymakamı Muhammet Kaya, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu İlçe protokolü, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe belediye çalışanları ve çok sayıda Karakayalı vatandaş katıldı.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu açılış töreninde yaptığı konuşmada "Mübarek üç ayların ilk günü ve birazdan inşallah Türk İslam geleneğinin dinimizin en önemli emellerinden bir tanesi olan ve kutsiyeti bizim için her zaman baş tacı olan evlilik iş ve işlemlerinin yapıldığı bir düğün salonunun açılışını yaparak inşallah birazdan sizlere armağan edeceğiz. " dedi.

Ülkemiz üzerinde son zamanlarda bugüne kadar oynanan oyunların çok daha fazlası yedi düvel tarafından icra ediliyor diyen Başkan Gülcüoğlu;", Senaryonun bini bir yandan uygulanmaya konuyor. Çok şükür ki milletimizin feraseti, milletimizin mahur duruşu bu hainlerin bu senaristlerin ülkemizi bölmeye parçalanmaya çalışan bu kirli nifak tohumlarını Allahın izniyle birer birer bertaraf ediyor ve etmeye de davam edecektir. Coğrafyamız da bir barış ve huzuru kardeşlik ve kalkınmayı bu iklimi istemeyen yedi düvelle gerçekten bugün itibariyle savaş halindeyiz. Bir kurtuluş savaşının yeniden icrası yirmi birinci yüzyıl da yeniden uygulanmasıyla karşı karşıyayız. İnşallah dün olduğu gibi, Çanakkale de olduğu gibi, Kurtuluş savaşında olduğu gibi yine birlikteliğin birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en güzel örneğini vermek suretiyle hilalin haça karşılığında inşallah hilalin galibiyetini ortaya koyacağız. İnşallah yeryüzüne Osmanlı adaletini, Osmanlı misyonunu getirmek suretiyle yeniden medeniyetin inşasını hep birlikte yapacağız" şeklinde konuştu.

Başkan Gülcüoğlu;"Gerçekten Karakayamız bizim için çok özel şahsa münhasır bir yere sahip. Bize gösterdiğiniz teveccühü biz yakinen bilen insanlarız. İnşallah bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla sizlere layık olmaya, sizlerin onuru, gururu ve sevinci olmaya gayret ettik ve ediyoruz. Değerli meclis üyelerimiz, ilçe başkanım ve çalışma arkadaşlarım her biri emin olun özel gayret içerisinde. Kısa zaman içerisinde diğer sorunlarımızı çözmek suretiyle Karakayamızı daha yaşanılabilir bir belde haline hep birlikte dönüştüreceğiz" dedi.

Karakayalılara yeni müjdeler de veren Başkan Gülcüğlu;"Malumunuz, kısa zaman öncesinde sizlere de bir TOKİ projesini paylaşmıştık. Bununla ilgili Ankara'da TOKİ idaresiyle gerekli görüşmeyi yaptık. İnşallah kısa zamanda bir ekiple birlikte gelerek bir inceleme yapacaklar. Hemen akabinde jeolojik incelemeler ve gerekli diğer planlamalar ile birlikte yine kültürümüze uygun, tek katlı bahçeli TOKİ evleri yapmayı planlıyoruz. İnşallah bu yeni hizmetin hayırlı olmasını diliyorum. Öte taraftan bizden önceki başkanlarımız Allah onlardan razı olsun Karakaya'ya karınca kararınca güzel hizmetler verdiler halende bizlere olan destekleriyle hizmete devam ediyorlar. Huzurlarınızda onlara teşekkür ediyorum. Sadece geçtiğimiz yıl 20 bin metrekareyi aşan bir parke çalışması yaptık. İnşallah hedefimiz şudur bu yıl evimizin önü çamur toz sorununu ortadan kaldırarak sizlere yakışır daha güzel bir Karakaya'yı sizlere armağan edeceğiz. Diğer taraftan hem yanı başımızda bir mesire alanımız var. Geçtiğimiz yıl bununla ilgili bir proje çalışması yaptık. Yolu yapıldı fakat malumunuz kış memleketi olmamız nedeniyle yetiştirememiştik. İnşallah bu ay içerisinde buranında yapımına başlayacağız. Birazdan açılışını yapacağımız bu tesisin mutlu ailelerin, dinine, devletine kültürüne, milletine bağlı yavruların aile birliktelilerine oluşmasına vesile olacak önemli bir tesis olduğuna inanıyoruz. İnşallah burasının mutlu yuvaların temellerinin atıldığı bir mekân olması temennisiyle hepimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Bünyan Kaymakamı Muhammet Kaya ise yapılan bu hayırlı hizmetten dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür ederek yeni tesisin Karakaya ve Bünyan'a hayırlı olmasını diledi.

Karakayalı vatandaşlar da mahallenin en büyük ihtiyaçlarında biri olan bu tesis için Başkan Gülcüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek" Sağ olsun Başkanımız 20 yıldır yapılmayan hizmetleri mahallemize kazandırmaya devam ediyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun" ifadelerinde bulundular.

Bünyan Belediyesi Karakaya Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Bünyan Belediyesi Karakaya Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Bünyan Belediyesi Karakaya Düğün Salonu Hizmete Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim