• BIST 9897.51
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Bu hafta ne yapsak?

Bu hafta neler yapılabilir ? Sizler için için yazdık.
Vat The Fest
 
Vatan Bilgisayar, notebook festivali ‘Vat The Fest’in dördüncüsünü bugün 19.00-23.00 saatleri arasında Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yapıyor.
 
Belgrad Ormanı’nda spor dolu bir gün
 
Intersport Run etkinliği yarın Belgrad Ormanı’nda gerçekleşecek. 11 kilometre koşulacak parkurda kurulacak Intersport Run kasabasında sporcu masajından ayak taban analizine kadar çeşitli hizmetler sunulacak.
 
Yeni Bi’ Fest
 
Yeni Bi’ Fest, 25 Eylül Çarşamba akşamı saat 19.00’dan itibaren Küçükçiftlik Park’ı dev bir gazinoya dönüştürecek. Festivalde, Sezen Aksu sahneye geceye özel repertuarı ve Levent Yüksel ile birlikte çıkacak.
 
Tayvan Günleri başlıyor
 
Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından düzenlenen ‘Taiwan Excellence Days’, 27 Eylül Cuma günü saat 14.00’te İstinye Park Alışveriş Merkezi’nde Atiye’nin performansıyla açılıyor.
 
Hatıralarla Zeki Müren
 
Türk Eğitim Vakfı ve TSK Mehmetçik Vakfı, Zeki Müren’i 24 Eylül Salı saat 21.00’de ‘Hatıralarda Zeki Müren’ konseriyle Bodrum Antik Tiyatro’da anacak.
 
Forum Fashion Week
 
Tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde Forum Fashion Week, 27 Eylül’de, Lady Gaga’nın kıyafetlerini tasarlayan 5 önemli tasarımcının konuk olacağı görkemli defileyle başlayacak.
 
Ghetto kapılarını açıyor
 
Ghetto İstanbul, bu gece 21.00’de DJ Ayşe Boyner’in aralarında bulunduğu Warm Up ve After Party ile yeni sezon için kapılarını açıyor. 
 
Latin festivali
 
Carnaval Latino, ikinci senesinde yine birbirinden ünlü sanatçılarla bugün saat 16.00’da Sarıyer Lifepark’ta başlıyor.
 
Anadolu Ateşi Açıkhava’da
 
Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, muhteşem gösterileriyle 23 Eylül Pazartesi saat 21.00’de Harbiye Açıkhava’da sanatseverlerle buluşacak.
 
Mazhar Olmak
 
Mazhar Alanson’un ‘Mazhar Olmak’ adlı kitabından notlar ve fotoğrafların eşlik edeceği konseri, 24 Eylül Salı akşamı saat 21.00’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda.
 
İzmir’de Sıla gecesi
 
Sıla, bu gece 21.00’de İzmir Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda konser veriyor.
 
Alessandro Safina
 
Meyra ve ENBE Orkestrası ile aynı sahneyi paylaşacak olan Alessandro Safina, 26 Eylül Perşembe saat 21.00’de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek.
 
SERGİ
 
Martının Peşinde
 
Mediha Didem Türemen’in fotoğraf ve gravürlerinden oluşan ‘Martının Peşinde’ adlı ilk kişisel sergisini, 10 Ekim’e kadar İstanbul, Arnavutköy Galeri Selvin’de görebilirsiniz.
 
Şiirsel Soyutlama
 
Ressam Devrim Erbil’in ‘Şiirsel Soyutlama’ adlı sergisi 10 Ekim’e kadar Sürmeli İstanbul’da sanatseverlerle buluşuyor.
 
Elit İktidar
 
Philippe Van Eetvelt, ‘Elit İktidar / The Ruling Elite’ adlı kişisel sergisi ile 2 Ekim’e kadar Galeri Artist Lab’da… 
 
TİYATRO
 
Adolf
 
Dünyanın birçok ülkesinde sahnelenmiş olan ve Pip Utton’a 1998 Fringe Ödülü, 2002 Thespis Uluslararası Monodrama En İyi Aktör Ödülü’nü kazandıran ‘Adolf,’ 26 Eylül’e kadar Burak Sergen’in etkileyici performansıyla Cihangir’deki BO Sahne’de izlenebilir. Perde 20.30’da açılıyor.
 
Yaşamaya Dair
 
Genco Erkal, Nazım Hikmet’in Bursa Cezaevi’ndeki yaşamını ve eşi Piraye Hanım’a olan aşkını anlattığı ‘Yaşamaya Dair-Bursa Cezaevi’nden Mektuplar’ ile bugün ve yarın saat 21.00’de Eminönü Ali Paşa Hanı’nda tiyatro severlerle buluşuyor.
 
MODA
 
Kartopu gibi yeni sezon
 
El örgü ipliğin öncü firmalarından Kartopu sezona 26 yeni ürünle merhaba diyerek sektöründe bir ilke daha imza atıyor. 2013-2014 sezonunda inovasyon ile modayı bütünleştiren marka, örmeyi sevenlere renkli ve yenilikçi bir dünyanın kapısını açıyor.
 
Hayal dünyanız kadar geniş
 
Aker, 2013/2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda yer alan zarif tasarımlarıyla kadın moda severleri hayal dünyaları kadar geniş bir çeşitliliğe davet ediyor.
 
Şiddete hayır!
 
Türkiye’nin önemli 5 tasarımcısı şiddetsiz bir dünyaya ilişkin umutlarını tasarımlarına yansıttı. adL ise gelirin tamamını Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlanmak üzere bu tasarımları 39.90 TL fiyat etiketiyle satışa sundu. 
 
LEZZET
 
Sarışın çikolata
 
Fransız Valrhona’nın Türkiye temsilcisi olan Evvie Chocolate, sarışın çikolata olarak adlandırılan Dulcey çikolatayı tatlı severlerin beğenisine sundu. 
 
DUYURU
 
Faik Sönmez’den yeni mağaza
 
Faik Sönmez, İstanbul’daki 15., Türkiye’deki ise 36. mağazasını 5 Eylül’de Maltepe Park AVM’de açtı.
 
ÇOCUK AJANDASI
 
Bataçıka bir maceraya hazır mısınız?
 
Bataçıka Mud Race 2013, yarın her yaştan 400 macera severin katılımıyla Kilyos’ta koşuluyor. 4-12 yaş arasındaki küçük maceracılar 500 ve 1200 metrelik özel parkurlarda bataçıka koşacaklar.
 
Keyifli pazarlar
 
Çocuklar için oyun ve eğitim konusunda bir dünya markası olan Gymboree, pazar günleri Cafe Swiss Brunch’ına eşlik ediyor.
 
Cinderella çocukları bekliyor
 
Ataköy Galleria, minik misafirlerini bugün, 16.00-17.30 saatleri arasında etkinlik alanında sahnelenecek Cinderella Oyunu’nu izlemeye davet ediyor.
 
Haydi çocuklar dansa
 
Trump Alışveriş Merkezi’nde bugün ve yarın çocuklara özel dans atölyesi düzenleniyor. ‘Benimle Dans Eder misin?’ yarışmasının birincileri Ömer Yeşilbaş ve Çisil Sıkı’nın eğitmenlik yapacağı dans atölyesi, tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak.
 
Sevimli baykuşlar
 
Ak Merkez’de bugün çocuklar hem rengârenk kumlardan tablolar yapacak hem de eşyalarını koyabilecekleri sevimli baykuşlar yaratacaklar.
 
GÜZELLİK
 
Sağlıkla uzayan saçlar
 
Éeose Sağlıklı Uzamayan Saçlar için Bakım Şampuanı’nı kullanarak uzun ve doğal saçlara sahip olmak artık mümkün. Dermatolojik olarak test edilen şampuan, eczanelerde satılıyor. 
 
Gençliği korumanın yeni yolu
 
Cildinizin nemini ve gençliğini korumanın etkili yolu yeni Dramatically Different adlı nemlendirici losyon. Ürün, bu aydan itibaren tüm Clinique satış noktalarında.
 
Bir hareketle yüzünüz tertemiz
 
L’Oréal Paris yeni temizleme mendilleri tek harekette yüz ve göz makyajınızı temizliyor. 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim