• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Bozüyük TSO Yöneticileri Bakan Avcı’yı Ziyaret Etti

Bozüyük TSO Yöneticileri Bakan Avcı’yı Ziyaret Etti
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yöneticileri Ankara'da Mili Eğitim Bakanı Prof.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) yöneticileri Ankara'da Mili Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent ve oda yöneticilerinin hazır bulundukları ziyaret sırasında milletvekillerine sunulan bölgenin ekonomik durumu, sorun ve beklentileri içeren dosyanın bir örneği Bakan Avcı'ya takdim edildi. Oda heyetini makamında kabul eden Bakan Avcı, katılımcılar ile tek tek tanışarak oda yöneticilerinin görüşlerini dinledi.

Buğra Levent, Bakan Avcıya görevinin hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra, katılımları ile gerçekleştirilen Bozüyük Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksek Okulu için teşekkürlerini ilettiler. Buğra Levent, bölgede işsizlik probleminin bulunmadığını, bilakis nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasında sanayicilerin ciddi sıkıntılar yaşadığını özellikle ifade etti. Levent sözlerinin devamında TOBB ve Odalar işbirliğinde Mesleki Eğitim projelerinin yürütüldüğünü bu çalışmaların Bakan Avcı'nın destekleri ile daha da geliştirilebileceğini belirtti. Bu anlamda yerel olarak Bozüyük TSO Organizasyonu ile İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile çok uyumlu işbirliği içinde olduklarını ve bu çerçevede geçtiğimiz günlerde ilçe okullarına iş adamlarının destekleri ile "Bir Sınıf Donat Adını Yaşat" kampanyası ile sınıfların tefrişatlarının gerçekleştirildiğini bildirdi. Buğra Levent, kuruluş ve kurtuluşa ev sahipliği yapmış bölgenin yerel turizm ve tarihsel anlamda da bilinir hale getirilmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini ve özellikle de Metristepe Anıtının ve bölgenin tanıtım çalışmalarına ihtiyacı olduğunu söyledi.

Bozüyük TSO Yöneticileri Bakan Avcı’yı Ziyaret Etti

Bozüyük TSO Yöneticileri Bakan Avcı’yı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim