• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Bozdağ: Erdoğan'ın yolu kesilmeye çalışılıyor

Bozdağ: Erdoğan'ın yolu kesilmeye çalışılıyor
Adalet Bakanı Bozdağ, "Temiz olanı kirletmeye kirlilerin gücü yetmez. Bu kadro tertemiz bir kadrodur" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partisince alışveriş merkezinin nikah salonunda düzenlenen seçim koordinasyon kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, her seçimde değişik planlar uyguladığını, milletin iradesine müdahale ederek netice çıkarmak isteyenler de olduğunu söyledi.

Bozdağ, her seçimde ülkenin yolunu, önünü kesmek isteyenler olduğu gibi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yolunun kesilmeye de çalışıldığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"1994 mahalli idareler seçimlerinde bir haber çıktı, Tayyip Bey'in villası varmış. Sonra baktılar ki villa değilmiş, gecekonduymuş. Bu sefer 'gecekondu kaçakmış' diye haber yaptılar. Niye? İktidara İstanbul'da geldiğini görüyorlar, 'iktidara gelirse biz bu adamın önünü kesemeyiz' ama hamdolsun İstanbullular, onlara sandıkta Osmanlı tokadı vurdu. 2001'de AK Parti kuruldu, Sayın Başbakanımız genel başkan oldu. Hasan Celal Güzel Beyefendi de Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı oldu. Anayasa Mahkemesi ona 'genel başkan olur' dedi ama aynı Anayasa Mahkemesi şartları yüzde 100 aynı olmasına rağmen Sayın Başbakanımıza 'kurucu genel başkan olamaz' dedi. Üstelik bu kararı tam seçime giderken aldılar. Oyunu 77 milyon Türk milleti bozdu.

Bütün hesapları alt üst ettiniz, kurulmuş bütün tuzakları kuranların başına çarptınız." 

Ülkenin bu günlere kolay gelmediğini, 2014 yerel seçimleri öncesinde de aynı oyunların oynandığını vurgulayan Bozdağ, "Bu sefer, AK Parti'yi en güçlü noktasından vurmak istiyorlar. Bizim en güçlü noktamız, bu kadronun dürüstlüğüdür, yememesi, yedirmemesi, milletin hakkına, hukukuna, sonuna kadar sahip çıkmasıdır" şeklinde konuştu.

Ülkenin 230 milyar dolarlık bütçesinin 800 milyar doların üzerine çıktığını hatırlatan Bozdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz yemedik, yedirmedik, milletin kuruşuna el uzatmadık, el uzatılmasına da asla müsaade etmedik. Dışarıdaki bazı uluslararası örgütler, ülkeler ve gruplar yanlarına aldıkları bazı taşeronlarla ülkedeki karanlık odakların sahipleri, mafyası, bir kısım sermayesi, bir kısım medyası, milletten iktidar umudunu kesen bazı siyasiler, 'bir iftira türküsünü çala çala milletin aklını çeleceğiz ve seçimde netice alacağız' diyorlar, alamazlar. Temiz olanı kirletmeye kirlilerin gücü yetmez. Bu kadro tertemiz bir kadrodur. Yola nasıl ihlasla çıktıysa, nasıl samimiyetle her meseleye sahip çıktıysa, bugün de aynı şekilde devam ediyor. Yarın da her şeye rağmen devam edeceğiz. Her türlü işbirlikçilere, iftiraya rağmen devam edeceğiz çünkü gücümüzün kaynağı Cenab-ı Allah'ın yardımı, aziz milletimizin duası ve desteğidir.

Bu dua ve destek olduğu sürece yolumuza devam edeceğiz. Bize diz çöktürmek isteyenler, yolumuzu kesmek isteyenler bilmeli ki bize güçleri yetmez."

www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim