• BIST 9852.96
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Böyle Köy Turnuvası Görülmedi

Böyle Köy Turnuvası Görülmedi
Gaziantepli iş adamı tarafından gençlerin boş gezmemesi ve kötü alışkanlıklar kazanmaması için düzenlenen 20 takımlı Köy Turnuvası başladı.

Gaziantepli iş adamı tarafından gençlerin boş gezmemesi ve kötü alışkanlıklar kazanmaması için düzenlenen 20 takımlı Köy Turnuvası başladı. Şampiyonlar Ligi eleme usulü oynanacak turnuvanın sonunda birinci olan köy takımı, büyük ödülün sahibi olurken turnuva da göz dolduran oyunculardan futbol takımı kurulacak.

Gaziantep'te Birebir A.Ş. sahibi Yaşar Yapar'ın desteğiyle Burç Köylerini Kalkındırma Derneği tarafından 20 köyün gençlerine yönelik köy turnuvası düzenlendi. 20 köy takımının katıldığı turnuvanın sert geçmemesi için birinci olan takıma verilecek ödül açıklanmadı.

"GENÇLERİMİZİN ÖNÜNÜ AÇABİLMEK İÇİN, ÖN AYAK OLACAĞIZ"

Turnuvanın ilk maçına start veren iş adamı Yaşar Yapar, Türkiye'nin en uzun turnuvasını düzenleyeceklerini belirtti. Yapar, "Türkiye'nin en uzun turnuvası olacaktır. 20 köy takımının turnuvaya katılımı sağlanmıştır. Köydeki gençlerimizin, kardeşlerimizin futbolla daha yakından ilgilensinler, boş gezmesinler diye böyle bir turnuva düzenledik. Bu turnuvanın sonunda göz dolduran oyuncuları bir arada toplayıp, futbol takımı kuracağız. Gençlerimizin önünü açabilmek için ön ayak olacağız. Bu turnuvayı geleneksel hale getireceğiz. Tüm futbolculara ve takım arkadaşlarımıza turnuvada emeği geçen herkse teşekkür ederim. Turnuvanın sonunda sürpriz hediyelerimiz var. Turnuvanın sert geçmemesi için, hediyelerimiz şu anda açıklamıyoruz" dedi.

GENÇLERİ KAYNAŞTIRMAK İÇİN FUTBOL

Burç Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Mehmet Küçük ise, "Türkiye'de futbol insanları kaynaştırma ve bir araya getirmede en önemli unsurlardan bir tanesidir. Türkiye'dek insanlar futbolu çok seviyor. Biz de burada yola çıkarak 20 köydeki gençlerimiz bir araya getirerek, kaynaştırma amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Katılımcılara ve turnuvada büyük emekleri olan Yaşar Yapar'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım" ifadelerini kullandı.

Turnuvaya katılan Futbolcu gençler ise "Böyle bir turnuva hazırlandığı için çok sevindik. Bunun geleneksel bir hale gelmesini işitiyoruz burada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Turnuvaya katılan takımlar haftada bir karşılaşma oynayacak. Gerekli antrenman ve malzeme desteği de iş adamı Yaşar Yapar tarafından karşılanacak.

Böyle Köy Turnuvası Görülmedi

Böyle Köy Turnuvası Görülmedi

Böyle Köy Turnuvası Görülmedi

Böyle Köy Turnuvası Görülmedi

Böyle Köy Turnuvası Görülmedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim