• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

"Boşanmak istiyorum ama kalacak yerim yok"

"Boşanmak istiyorum ama kalacak yerim yok"
Eşi Malkoç Süalp'e açtığı boşanma davasını geri çeken oyuncu, dün mahkemeden koruma istedi. 'Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok' diyen İşçil'e 'barınma' sağlanacak.

Eşi Malkoç Süalp’e açtığı boşanma davasını geri çeken oyuncu, dün mahkemeden koruma istedi. ‘Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok’ diyen İşçil’e ‘barınma’ sağlanacak.

Bade İşcil, geçtiğimiz mayıs ayında 2 yıllık eşi Malkoç Süalp’e ‘öfke nöbetlerini kontrol edemediği, baskıcı, asabi, katı kuralları bulunduğu ve evliliklerini işkenceye dönüştürdüğü’ iddialarıyla boşanma davası açmıştı.

600 bin TL tazminat ile 9 aylık oğulları ve kendisi için aylık 70 bin TL nafaka isteyen Bade İşcil daha sonra mahkemeye feragat dilekçesi vererek boşanmaktan vazgeçmişti.İşcil dün ise İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak, eşi Malkoç Süalp’e yönelik koruma kararı alınmasını istedi.

Dilekçesinde 9 aylık bir erkek çocukları bulunduğunu anlatarak, ‘eşinin küçük çocuğuna psikolojik şiddet uyguladığını’ iddia etti.Evlendiği günden itibaren eşinin sözlü şiddet uyguladığını, ilerleyen zamanlarda bu şiddetin fiziki şiddete dönüştüğünü öne süren İşcil, kendisi ile çocuğunun hayatından endişe duyduğunu belirtti.

Eşinin boşanmak istediğini öğrendiği andan itibaren şiddetini artırdığını öne süren ünlü oyuncu, evden çıkartılmadığını, çıkması halinde de tehditler ile karşı karşıya kaldığını anlattı.Dilekçesinde “Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerim yok” diyen Bade İşcil’in talebini hemen değerlendirmeye alan mahkeme, 2 ay süreyle koruma tedbirlerinin uygulanmasına karar verdi.

Aile Mahkemesi, Bade İşcil için ‘barınma, geçici maddi yardım, sağlık, adli yardım hizmetleri ve diğer hizmetlerin koordine edilmesi’ yönünde karar alarak Malkoç Süalp’in de eşine karşı şiddet, tehdit, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmasını yasakladı.

Ayrıca ev, işyeri ve okuluna yaklaşmamasına karar verdi.Aile Mahkemesi, Malkoç Süalp’in ‘öfke kontrolü, stresle başa çıkma, şiddeti önlemeye yönelik farkındalık sağlayarak tutum ve davranış değiştirmeyi hedefleyen eğitim ve rehabilitasyon programlarına katılmasına’ da karar verdi.

Eşi Malkoç Süalp’e açtığı boşanma davasını geri çekenoyuncu, dün mahkemeden koruma istedi. ’Boşanmak istiyorum ama sığınacak yerimyok’ diyen İşçil’e ’barınma’ sağlanacak. ’Evliliğim işkenceye dönüştü’ diyereksosyetik eşinden boşanmak isteyen Bade İşçil, önce davayı geri çekti.

Dünyeniden boşanma kararı alan İşçil’in ilk işi Malkoç Süalp’in fotoğrafları vesoyadını sosyal medyadan silmek oldu Eşi Malkoç Süalp’ten psikolojik şiddetgördüğü gerekçesiyle mahkemeye başvurup sonrasında davayı geri çeken İşçil,Instagram hesabından eşinin bütün fotoğraflarını sildi.

’Evliliğim işkenceye dönüştü’ diyerek sosyetik eşindenboşanmak isteyen Bade İşçil, önce davayı geri çekti. Dün yeniden boşanma kararıalan İşçil’in ilk işi Malkoç Süalp’in fotoğrafları ve soyadını sosyal medyadansilmek oldu...

OLAY YARATAN İDDİALAR

Türkiye, önceki hafta Bade İşçil’in 2 yıllık eşi MalkoçSüalp hakkındaki iddialarını konuştu. 32 yaşındaki güzel oyuncunun geçtiğimiz ay açtığı boşanmadavasında yer alan ifadeler herkesi şoke etti.

Eşinin kendisine psikolojikşiddet uyguladığını öne süren Bade İşçil, "Bebeğimi emzirmeme izinvermiyor, doğumhaneye girip oğlumla aramızda bağ olmasın diye göbek bağınıkesmek istedi" gibi sarsıcı iddialarda bulundu.

KADINLARI KIZDIRMIŞTI

Eşinin kendisini evden kovduğunu ve evcil köpeğinitekmeleyerek yaraladığını da iddia eden Bade İşçil, Malkoç Süalp’ten de 600 binlira tazminat ve aylık 70 bin lira nafaka talep etti.

Ancak güzel oyuncu, tümiddialarına rağmen evliliğini yürütme kararı alıp davayı geri çekti. 2 yıldırsürdürdüğü evliliğinin ’işkence’ olduğunu kendi ağzıyla dile getiren Badeİşçil’in bu kararı, özellikle hemcinslerinin büyük tepkisini çekti.

SABRI DÜN TAŞTI

Güzel oyuncu, eleştirilere kulak tıkayarak eşiyle mutlulukpozlarını sosyal medyadan paylaşarak "Evliliğimizde sorun yok" mesajıverdi.

Ancak Bade İşçil’in sabrı dün taştı! Ünlü oyuncu, sosyal medyada MalkoçSüalp’le olan tüm fotoğraflarını sildi. Bununla yetinmeyen Bade İşçil,evlendikten sonra instagram ve twitter’da kullandığı "Bade Süalp"adını "Bade" olarak değiştirip kocasının soyadına veda etti.

BABASININ EVİNE GİTTİ

Dedikodulara göre güzel oyuncu, önceki gün Malkoç Süalp’leşiddetli bir tartışma yaşadı. Sosyetik eşinin yine sesini yükseltip kendisinehakaret etmesine artık dayanamayan Bade İşçil, oğlunu da alıp babasının evine gitti.

Anne ve babasının "Artık boşanacaksın, bu evlilik bitti"sözlerini de artık dinleme kararı alan güzel oyuncunun, geri çektiği boşanmadavasını önümüzdeki hafta yeniden açacağı da iddialar arasında...

Diğer Haberler
  • "Kolay gelsin alayınıza"28 Mayıs 2023 Pazar 23:20
  • Cannes'da ödül alan Merve Dizdar yurda döndü: Hızlıca oyumu kullanmaya gidiyorum28 Mayıs 2023 Pazar 17:20
  • Tatlıtuğ'a sandık başında yoğun ilgi28 Mayıs 2023 Pazar 17:00
  • Yapay zeka 'insanlık ayıbı'22 Mayıs 2023 Pazartesi 16:00
  • Tarkan’dan 100. yıl marşı19 Mayıs 2023 Cuma 17:20
  • "Uykulu olduğum için dolandırıldım"18 Mayıs 2023 Perşembe 12:00
  • Görkemli düğün! Merve İpek ile Fırat Oruç evlendi!12 Mayıs 2023 Cuma 15:40
  • Tülin Şahin'e velayet şoku10 Mayıs 2023 Çarşamba 10:20
  • F1 pilotu Charles Leclerc, İstanbul'a gelecek09 Mayıs 2023 Salı 10:52
  • Tarkan oyunu kullandı08 Mayıs 2023 Pazartesi 14:50
  • ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim