• BIST 10336.5
  • Altın 2401.232
  • Dolar 32.2653
  • Euro 34.7587
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 28 °C

Bor’da Vergi Rekortmenlerine Plaket Verildi

Bor’da Vergi Rekortmenlerine Plaket Verildi
Bor Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği 2014 Vergilendirme Dönemi Vergi Rekortmenleri plaket ve teşekkür belgesi töreni Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür...

Bor Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği 2014 Vergilendirme Dönemi Vergi Rekortmenleri plaket ve teşekkür belgesi töreni Bor Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Törene Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Garnizon Komutanı İkmal Albay Erol Çetin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Niğde Defterdarı Cabir Döner, Bor Vergi Dairesi Müdürü Fatih Çimencan, Bor Mal Müdürü Musa Kaya, Bor İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, Bor İlçe Emniyet Müdürü Naki Murat Toker, Bor Müftüsü Cafer Kılınç, Bor Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Eriç, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, diğer kurum amirler ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri, siyasi parti başkanları, işadamları ve esnaflar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda ilk konuşmacı Niğde Defterdarı Cabir Döner yaptığı konuşmasında, Vergi mükellefleri ve iş adamlarına yönetmelikteki son değişiklikler hakkında detaylı bilgiler verdi. E-Tebligat uygulaması hakkında esnafları uyararak şifrelerini almalarını istedi.

Bor İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük'de bir konuşma yaparak vergi uygulamasının halklar ve devletler tarafından tarihten günümüze kadar uygulandığını belirtti. Vergi vermek millet ve vatandaş olmanın asıl görevi olduğunu ve vatanına milletine, devletine bağlı herkesin vergisi vermesi gerektiğini söyledi.

Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ise konuşmasında Bor ilçesindeki ticaret ve esnaf odasının önemi dikkat çekerek ilerleyen günlerde çok güzel gelişmelerin olacağını ve Bor ilçesinin ekonomik ve ticaret yaşamına çok fazla katkı sağlayacak olan esnaflara sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Konuşmaların ardından plaket törenine geçilerek Bor ilçesinde vergi rekortmeni olan iş adamlarına hediyeleri takdim edildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim