• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 22 °C

Bolu’da Turizm Çalışanlarının Eğitimine Yönelik Protokol İmzalandı

Bolu’da Turizm Çalışanlarının Eğitimine Yönelik Protokol İmzalandı
Bolu'ya gelen turistlerin kentten memnuniyetle ayrılmaları için turizm sektöründe faaliyet gösteren işletme çalışanlarının eğitimine yönelik bir protokol...

Bolu'ya gelen turistlerin kentten memnuniyetle ayrılmaları için turizm sektöründe faaliyet gösteren işletme çalışanlarının eğitimine yönelik bir protokol imzalandı.

Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Batı Karadeniz Turizm Otelciler Derneği, Elginkan Vakfı ve Tabiatın Kalbi Bolu Derneği arasında imzalanan protokolle, Bolu ilinin turizm sektöründeki hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor. Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali Yardımcısı Ayhan Kartlı, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fazıl Karaduman, Elginkan Vakfı Bolu Müdürü Murat Özen, Batı Karadeniz Turizm Otelciler Derneği Başkanı Halit Ergül ile dernek üyeleri ve Tabiatın Kalbi Bolu Derneği Başkanı İnan Kalaycı katıldı.

İmzalanan protokolün hem kamu kurumları hem de STK'lar arasında güzel bir işbirliği örneği olacağını belirten Bolu Valisi Aydın Baruş, "Son zamanlarda gerek doğa turizmini vatandaşlarımıza daha iyi sunma imkanları açısından, gerekse hizmet sektöründe faaliyet gösterecek kaliteli otellerimizin yapımı anlamında iyi mesafeler alınıyor. Malumunuz olduğu üzere Bolu Kartalkaya ile kış turizmine, Abant, Gölcük, Yedigöller ile doğa turizmine diğer taraftan da önemli termal varlıklara sahip olmasının getirdiği neticeyle her geçen gün insanlarımızın teveccühüne uğruyor. Tabi turizm sektörünün, hizmet sektörünün önümüzdeki yıllarda Bolu halkı için önemli bir geçim kaynağı haline geleceğini de söylemek yanlış olmaz" dedi.

Daha sonra Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fazıl Karaduman, Elginkan Vakfı Bolu Müdürü Murat Özen, Batı Karadeniz Turizm Otelciler Derneği Başkanı Halit Ergül ve Tabiatın Kalbi Bolu Derneği Başkanı İnan Kalaycıtarafından protokol imzalandı.

Bolu’da Turizm Çalışanlarının Eğitimine Yönelik Protokol İmzalandı

Bolu’da Turizm Çalışanlarının Eğitimine Yönelik Protokol İmzalandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim