• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Boğazı kesilen genç kadının katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Boğazı kesilen genç kadının katil zanlısı adliyeye sevk edildi
İzmir'in Bornova ilçesinde evinde boğazı kesilmiş şekilde bulunan 4 aylık evli 26 yaşındaki kadının katil zanlısı adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Bornova ilçesinde evinde boğazı kesilmiş şekilde bulunan 4 aylık evli 26 yaşındaki kadının katil zanlısı adliyeye sevk edildi. Genç kadından para istemesinin ardından yaşanan tartışma sonrası öldürdüğü belirlenen zanlının cinayeti işledikten sonra evde bir süre para aradığı öğrenildi.

Olay, dün Çamdibi semti 5126 sokak numara 34'teki apartmanda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Bir firmada elektrikçi olarak çalışan Efe Ș. (26), sabah işe gitmek için evden çıktı. Eşi Duygu Ş.'ye (26) telefonla ulaşamayan Efe Ş., aynı apartmanda oturduğu anne ve babasına eşine bakması için telefon açtı. Efe Ș.'nin anne ve babası bir kat yukarıda oturan gelinleri Duygu Ş.'e ulaşmak için kapıya defalarca çaldı ancak kapıyı açan olmadı. Eve gelen Efe Ş., çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. İçeri giren yakınları, Duygu Ş.'yi, kanlar içinde boğazının bir kısmı kesilmiş ve boğazına bıçak saplı halde buldu. Duygu Ş.'yi gören yakınları sinir krizi geçirdi. Durumun bildirilmesi ile gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde, Duygu Ş.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

CİNAYETİN ARDINDAN OLAY YERİNE TEKRAR GELMİŞ

Harekete geçen polis ekipleri, olaydan iki gün önce misafirliğe geldikleri öğrenilen ve cinayetin ardından mahalleye gelen İsmail B.'yi ifadesini almak için emniyete götürdü. Emniyette çelişkili ifadeler veren İsmail B. suçunu itiraf etti. Dün sabah saatlerinde Duygu Ş.'nin kapısını çalarak konuşmak için içeri giren İsmail B. sıkıntılarının olduğunu ve bir miktar borç para istediğini söylediğini belirtti.

İsmail B.'nin sıkıntılarından arkadaşı olan eşinin kendisine bahsetmediğini ve aramak istediğini söyleyen Duygu Ş. ile tartışmaya başladı. Boğazını sıktıktan sonra yere düşen Duygu Ş.'nin başına yastıkla bastıran İsmail B. daha sonra bango üzerinde bulunan bıçağı boğazına batırdığını itiraf etti. Cinayetin ardından olay yerine yeni haberi olmuş gibi gelen ve polis tarafından alınan İsmail B. işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

İŞE GİDİYORMUŞ GİBİ HER SABAH ÇIKIYORMUŞ

7 ay önce Duygu Ş.'nin halasının kızı Ö.B. ile evlenen İsmail B.'nin bilgisayar teknikeri olarak çalıştığı işten 6 ay önce ayrıldığı ortaya çıktı. Evliliğinin kötüye gitmesinden korktuğu için işe başladığını söylediği öğrenilen İsmail B.'nin her sabah işe gidiyormuş gibi evden çıktığı, yakınlarından borç para alıp kendi takılarını da bozdurarak eşine maaş alıyormuş gibi davrandığı belirlendi.

Olay günü bir internet kafede sosyal medyadan eşiyle yazıştığı ve daha sonra bir şey olmamış gibi mahalleye tekrar geldiği tespit edildi. Komşularıda olay günü evden çıkan hırsız olduğunu düşündükleri bir kişi gördükleri ve verilen eşgal bilgilerinin İsmail B. ile uyuştuğu ifade edildi. Cinayetin ardından evde para aradığı ve bulamadığı evde yapılan incelemede ise birçok yerde parmak izinin bulunduğu saptandı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim