• BIST 8770.09
  • Altın 2238.51
  • Dolar 32.3377
  • Euro 35.0943
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Bodrum’daki MHP’liler Çöplükten çıkan zehirli dumanlara isyan etti

Bodrum’daki MHP’liler Çöplükten çıkan zehirli dumanlara isyan etti
Bodrum'da her hafta yanan, zehirli dumanın tüttüğü çöplük konusuna Bodrum MHP İlçe başkanı ve yönetimi konuya el attı.

Bodrum'da her hafta yanan, zehirli dumanın tüttüğü çöplük konusuna Bodrum MHP İlçe başkanı ve yönetimi konuya el attı. Gaz maskeleriyle çöplüğe giden MHP İlçe Başkanı Cengizhan Sancar "Zehirsiz Yaşam Hakkımız" diyerek açıklamalarda bulundu.

Bodrum'a her sabah çöken zehirli dumanlara isyan eden Bodrum MHP ilçe Başkanı Cengizhan Sancar İlçe yönetimi ile birlikte Yokuşbaşı mahallesinde bulunan vahşi çöp depolama alanına gitti. Dumanların tüttüğü çöplüğe gaz maskeleri ile giren Sancar, "Çöp sorununa artık bir dur demek lazım" ifadelerini kullanarak "Turizmin gözbebeği olan Bodrum maalesef son 4 yıldır katı atık sorununu ile ilgili büyük bir sıkıntı yaşıyor. Biz MHP yönetimi olarak bu duruma artık bir dur deme noktasına geldik. Bu sadece Bodrum Belediyesinin sorununu değil bu burada yaşayan herkesin sorunu haline geldi. Bodrum'da yaşayann çocuklarımıza, yaşlılarımıza ve insanlarımıza bu havayı solutmak hepimizin bir günahı olarak görüyoruz. Bu siyaset üstü bir sorundur. Bodrum'un Muğla Büyükşehir Belediyesine geçmesiyle birlikte bu sorunlar daha da arttı. Çünkü Bodrum Belediyesi bu durumlara çözüm üretemez hale geldi. Bodrum'un bütün geliri Büyükşehir belediyesine aktarıldı. Bu yüzden Bodrum'un bir geliri kalmadı. Bodrum Belediye Başkanı olan arkadaşımız da maalesef Büyükşehir yasasıyla ilgili elinde fazla bir şey kalmadığı için bu sorunlara çözüm üretemez hale geldi. Yazın nüfusu 2 milyonlara ulaşan yerlere 150 milyon nüfusluk hizmet verilirse başımıza bunlar gelir. 4 yıldır sönmeyen bir çöplük yüzünden her gün Bodrum'un üzerine karabulutlar yağıyor, pis kokular yağıyor, yatağan termik santiralden daha kötü bir duman soluyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu durumu Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye de rapor ettik" dedi.

CHP'yi suçladı

Konuşmalarına devam eden MHP Bodrum İlçe Başkanı Cengizhan Sancar yırlardır Muğla'yı Bodrum'u CHP'nin yönettiğini sözlerine ekleyerek "CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen bir açıklamasında "Çöplük sorununu muhalefet çok güzel bir malzeme olarak kullanıyor" şeklinde konuştu. Bodrum'u yaklaşık 4 dönemdir CHP yönetiyor. Muğla'yı da 3 veya 4 dönemdir CHP yönetiyor. Sizin yönetimizin yönetiyor. Devlette devamlılık esastır. Çözüm üretecek merciler sizlersiniz. Sizi güzel yapın biz sizi alkışlayalım ama kötü bir şey olduğundan da eleştirilerimizi muhalefet olarak görmeyin" ifadelerini kullandı.

Bodrum’daki MHP’liler Çöplükten çıkan zehirli dumanlara isyan etti

Bodrum’daki MHP’liler Çöplükten çıkan zehirli dumanlara isyan etti

Bodrum’daki MHP’liler Çöplükten çıkan zehirli dumanlara isyan etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim