• BIST 10096.16
  • Altın 2397.363
  • Dolar 32.377
  • Euro 34.6839
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 27 °C

Bjelica’dan birlik çağrısı

Bjelica’dan birlik çağrısı
Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica kente ulaştıktan sonra Bordo-Mavili kulübün müzesini ve stadyumunu gezdi. Başarıya uzanmak istediğini belirten Bjelica “Henüz bir sene önceki başarıları tekrarlayabiliriz ancak bunu beraber olursak yapabiliriz” dedi.

Trabzonspor tarihindeki ilk Hırvat teknik direktör olan Nenad Bjelica, İstanbul’da başkan Ertuğrul Doğan ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak salı günü akşam saatlerinde Trabzon’a geldi. Taraftarın heyecanla beklediği teknik adam, ayağının tozuyla Trabzonspor’un Şamil Ekinci Müzesi’ni gezdi. Trabzonspor Arşiv ve Müze Kurulu Başkanı Mehmet Salih Uzun’dan Bordo-Mavili kulübün geçmişi hakkından bilgi alan teknik adam, sonrasında Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde bulunan Akyazı Stadyumu’na geçti.

Stadyumu dolaşan Hırvat teknik adam “Çok mutlu ve gururlu hissediyorum kendimi. Bu büyük takımın, büyük taraftarın bir parçası olabilmek, onlarla olabilmek benim için büyük bir gurur. Bugün takımla beraber ilk iş günüm olacak, onlarla ilk defa beraber çalışacağız. Bunun için şimdiden sabırsızlandığımı söyleyebilirim. Bu takımın daha da iyi olabilmesi için elimden geleni yapacağım. Birçok mesaj aldım taraftarlarımızdan, buraya gelmeden önce de Trabzonspor’u takip ediyordum. Daha önce de zaten bilgim vardı. İlk anlaştığımız andan itibaren taraftarlarımız sosyal medya üzerinden o kadar güzel şeyler söylediler ki beni de çok mutlu ettiler. Hoca ekibi ve oyuncular olarak, takımımız için elimizden gelen her şeyi yapan insanlarız. Taraftarlarımızın desteği olmadan ve gösterdikleri bu sevgi olmadan bunu başarmamız mümkün olmayacaktır. Bu takım henüz bir sene önce çok büyük başarılar elde etti, onu tekrarlayabiliriz ancak bunu beraber olursak yapabiliriz. Onlardan tek isteğimiz bize zaman tanımalarıdır. Bu takımı ait olduğu yere tekrardan ulaştıracağımıza da eminim” ifadelerini kullandı.

‘HOCAMIZ TRABZON RUHU TAŞIYOR’

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, teknik adam arayışları sırasında 3 isimle görüştüklerini söyledi. Bjelica’nın doğru isim olduğunu belirten Başkan Doğan, şöyle konuştu: “Bugün takımımızın başında yer almak istemeyen, ‘sezon sonu geleyim’ diyenlerle ikinci bir görüşmemiz olmadı. Teknik direktörümüz Bjelica ise daha ilk temasımızda bahanelere sığınmayan, mazeretler öne sürmeyen, tüm sorumluluğu üzerine alarak biran önce takımın başına geçmek istediğini söyledi. Bjelica’nın bu davranışı bizi çok etkiledi. Şuna da inanıyoruz: Biz, bize benzeyen insanlarla çok daha hızlı yol alırız. Nenad Bjelica bizi ve bu vizyonu en iyi anlayan, yapmak istediklerimize en yüksek katkıyı sunabilecek kişidir. Hocamız, Trabzon ruhu taşıyor. İnatçı ve şampiyonluğu çok istiyor.”


İstanbul Haber Ajansı

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim