• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Bizim Çocuklardan 23 Nisan Coşkusu

Bizim Çocuklardan 23 Nisan Coşkusu
Anne ve çocuklara aynı çatı altında eğitim alma olanağı sağlayan Bizim Çocuklar Projesi kapsamında eğitim alan yüzlerce çocuk ile aileleri Ulusal Egemenlik...

Anne ve çocuklara aynı çatı altında eğitim alma olanağı sağlayan Bizim Çocuklar Projesi kapsamında eğitim alan yüzlerce çocuk ile aileleri Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde bir araya gelerek coşkulu bir şekilde 23 Nisan'ı kutladı.

Konak Belediyesi'nin bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Bizim Çocuklar Projesi kapsamında eğitim gören çocuklar ve veliler Kültürpark Fuar Evlendirme Dairesi'nde buluştu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde bir araya gelen ailelerle çocuklar şenlik havasında geçen etkinlikle doyasıya eğlendi.

Projenin tanıtım filmi ile başlayan etkinlikte Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, okul öncesi eğitim olanağının kısıtlı olduğu mahallelerde yürütülen projenin hikayesini anlattı.

4 BİNDEN FAZLA ÇOCUK VE AİLEYE EĞİTİM

Göreve gelir gelmez önlerine koydukları ilk projenin Bizim Çocuklar Projesi olduğunu belirten Pekdaş, çocukların iyi birey olarak yetişmesi, kendilerini ifade etmesi, doğru iletişim becerilerini kazanmalarını hedeflediklerini söyledi. Projenin başlamasından bu yana yaklaşık 4 binden fazla çocuk ve ailesiyle eğitimler yaptıklarını belirten Pekdaş, "Bu eğitimlerin sürekliliği için çalışmalar yapıldı. Çocukların kentlerini sevmesini, kendilerini sevmesini istedik. Büyük başarı sağladık. Hem çocuklarımız hem velilerimizle bir araya gelmek istedik. Çocuklar aydınlık yarınlarımızın geleceği, biz onlara güveniyoruz. Gelecek sizsiniz" dedi.

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutlayan Pekdaş, yanına gelen Ceylin Salgar isimli çocuğun da öperek bayramını kutladı. Ceylin Salgar da "Başkanım biz çocuklar çok eğlendik. Size çok teşekkür ederiz" diyerek Başkan Pekdaş'a teşekkür etti.

OYUNLAR OYNAYIP DANS ETTİLER

Konuşmanın ardından Başkan Pekdaş ile birlikte bahçede hazırlanan şenlik etkinliğine geçen çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan eğlencenin tadını çıkarttı. Oyunlar oynayıp, orkestra eşliğinde dans eden çocuklar hep birlikte coşkulu bir şekilde 23 Nisan'ı kutladı.

Bizim Çocuklardan 23 Nisan Coşkusu

Bizim Çocuklardan 23 Nisan Coşkusu

Bizim Çocuklardan 23 Nisan Coşkusu

Bizim Çocuklardan 23 Nisan Coşkusu

Bizim Çocuklardan 23 Nisan Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim