• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Bir kişinin ölümüne neden olan çatıdan düşen karlar kamerada

Bir kişinin ölümüne neden olan çatıdan düşen karlar kamerada
Bitlis'in Tatvan ilçesinde, bir kişinin ölümü ve bir aracın hurdaya dönmesine neden olan kar kütlelerinin, 6 katlı binanın çatısından düşme anı mobese...

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, bir kişinin ölümü ve bir aracın hurdaya dönmesine neden olan kar kütlelerinin, 6 katlı binanın çatısından düşme anı mobese kameralarına yansıdı.

Dün sabah saatlerinde Tatvan ilçesinin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı binanın çatısında biriken kar kütleleri, demir ızgaralarla birlikte cadde üzerinde park halindeki bir aracın ve yoldan geçen bir vatandaşın üzerine düşmüştü. Yaşanan talihsiz olayda, tonlarca kar kütlesi altında kalan Asım Acar (60) hayatını kaybetmiş ve aynı cadde üzerinde park halinde olan bir araç ise hurdaya dönmüştü. Üzerine kar kütlesi düşen ve kullanılamaz hale gelen araç içerisinde kimsenin olmaması olası ikinci bir faciayı önlerken, bugün yaşanan talihsiz olayın meydana geliş görüntüleri ortaya çıktı.

Mobese kameralarına yansıyan görüntülere göre; Cumhuriyet Caddesi üzerinde yürüyen ve dün yaşanan olayda tonlarca kar kütlesi altında kalarak hayatını kaybeden Asım Acar'ın (60) caddede yürüdüğü, ana caddeye çıkmak istediği sırada ise önce küçük kar kütlelerinin üzerine düştüğü, bunu fark eden Acar, ani refleksle yola doğru kaçmaya çalıştığı sırada ise çatıdan düşen tonlarca kar kütlesi altında kalıyor. Çevredekiler tarafından fark edilen Acar'ın, yoldan geçen bir araçla hastaneye götürülmeye çalıştığı görülüyor, ancak Acar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Mobese kameralarına yansıyan ikinci görüntüde ise yine aynı yerde birkaç dakika arayla meydana gelen ikinci bir olay kameralara yansıyor. Görüntülerde cadde üzerinde park halinde olan bir aracın üstüne çatıdan tonlarca kar kütlesi düşüyor. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ise hemen araca doğru koşarak araç içinde kimse olup olmadığını kontrol ediyor. Araçta kimsenin olmaması ikinci bir faciayı önlemiş oluyor.

Bir kişinin ölümüne neden olan çatıdan düşen karlar kamerada

Bir kişinin ölümüne neden olan çatıdan düşen karlar kamerada

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim