• BIST 10340.63
  • Altın 2453.016
  • Dolar 32.2206
  • Euro 34.7527
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 24 °C

Bir Filiz De Caribou Kahve Evi’nde Kökleniyor

Bir Filiz De Caribou Kahve Evi’nde Kökleniyor
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İlçenin birçok bölgesinde esnaf toplantıları yaparak bölgenin ihtiyaçlarını dinleyen Taşdelen Selanik Caddesi esnafına konuk oldu.

Başkan esnaf buluşması, Çankaya'nın Filizleri Projesi'ne destek veren Hotel Regency ve Caribou Kahve Evi'ne plaket çakılması ve esnafın projeye ilgi göstermesi gibi güzel anların yaşanmasını sağladı.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, hem Çankaya esnafının sorunlarını ve isteklerini doğrudan dinlediği hem de esnafı, Çankaya'nın Filizleri Projesi hakkında bilgilendirdiği esnaf toplantılarına devam ediyor. Daha önce Çayyolu, Tunalı, Tunus ve Kızılay'ın değişik sokaklarında esnafla buluşan Taşdelen, son olarak Selanik Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

Çankaya'nın Filizleri Projesi'ne destek veren Hotel Regency ve Caribou Kahve Evi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Başkan Taşdelen, Selanik Caddesi esnafının sorun, istek ve önerileri dinledi. Sorunlarını ve akıllarındaki soruları doğrudan Taşdelen'e sorarak aydınlanan Selanik esnafı, Taşdelen'in "Kendi aranızdan seçtiğiniz beş kişilik bir komisyonla, Çankaya Belediyesi'nde sorumlu ve yetkili arkadaşlarımızın birlikte çalıştığı, sorunları yerinde tespit ettiği ve çözüm önerileri hazırladığı bir komisyon kuralım. Bu komisyon, makul bir süre birlikte çalışsın ve bize bir rapor sunsun. Sonra da gereğini birlikte yapalım. Kızılay'ı, terörden kaynaklı bir ekonomik çöküşe teslim etmemiz mümkün değil" dedi.

TAŞDELEN: "ÇÖZÜM ODAKLI BİR BELEDİYE OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yaşanan terör olaylarının ardından ekonominin geriye gittiğini ve esnafın zor durumda kaldığını belirten Taşdelen, tüm sıkıntıları el birliğiyle aşmak gerektiğini söyledi. Henüz gidemedikleri bölgelere de kısa süre içinde gideceklerini kaydeden Taşdelen, "Mevzuata takılmış bir belediyecilik değil çözüm odaklı bir belediyeciliği hayata geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

BİR FİLİZ DE CARİBOU" DA KÖKLENİYOR

Toplantının ardından Taşdelen, eğitimine Hacettepe Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümünde devam eden bir öğrenciye burs veren Hotel Regency ve Coribou Kahve Evi'nin temsilcileriyle mekânın girişine plaka çaktı. Etkinliğe, burs alan öğrenci de katıldı.

Bir Filiz De Caribou Kahve Evi’nde Kökleniyor

Bir Filiz De Caribou Kahve Evi’nde Kökleniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim