• BIST 9898.75
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Bimeks’in Afyonkarahisar’daki Mağazası Hizmete Girdi

Bimeks’in Afyonkarahisar’daki Mağazası Hizmete Girdi
Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, büyüme stratejisini istikrarla sürdürmeye devam ediyor.

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, büyüme stratejisini istikrarla sürdürmeye devam ediyor. Bimeks büyüme stratejisi kapsamında yeni mağazasını Afyonkarahisar'da hizmete açtı.

Park Afyon Alışveriş Merkezinde hizmete giren Bimeks'in yeni mağazasının açılışa ilgi yoğun oldu. Sabah saatlerinde açılışa özel bir çok üründe indirim yapan mağazanın açılışında vatandaşlar istedikleri ürünü alan almak için uzun kuyruklar oluşturdular.

Açılış töreni öncesinde Bimeks'in hedefleri ve yeni mağazanın açılışı ile ilgili açıklamalarda bulunan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, Bimeks'in geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda da büyümeye devam edeceğini ifade etti. Bimeks'in Türkiye'nin elektronik alandaki en köklü perakende satış mağazası olduğunu hatırlatan Dr. Akgiray, "Bugün burada 140. mağaza 60. kent olan Afyon'daki ilk mağazamızı açıyoruz. İnşallah Afyon'a bizlere ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olur. Son yılların en hızlı büyüyen teknoloji perakendecisi olarak, bu sene de bilhassa Türkiye'de olmadığımız kentlerde büyümeye önem veriyoruz. Tahmin ediyorum 10'a yakın mağazayı bu sene planlarımıza göre açmayı düşünüyoruz. Burada aşağı yukarı 6-7 kişilik bir ekip istihdamı söz konusu ilk aşamada. İnşallah satışlarımız da iyi olursa Afyon halkının teveccühüyle daha da fazla olur diye düşünüyorum" diye konuştu.

"ŞU ANDA DA İŞLERİMİZ ELHAMDÜLİLLAH İYİ GİDİYOR"

2015 yılının teknoloji perakendesi sektörü adına olumsuz geçtiğini, ancak Bimeks olarak uyguladıkları strateji ile zorlukların üstesinden gelebildiklerini aktaran Dr. Akgiray söyle devam etti:

"Teknoloji perakendesi sektörü geçen sene malum Türkiye konjonktüründen ötürü hepimiz için zor bir seneydi. Ama Elhamdülillah biz Bimeks olarak bu seneyi iyi kapattık. 2016'yada oldukça iyi başladık. Dolayısıyla hem planlarımıza göre ilerlerken hem de ciro olarak karlılık olarak iyi ilerliyoruz. Tabii ki bu süreçlerde kredi kartı taksit sınırlaması oldu. 2014 ve 2015'de özellikle ev aletlerine süpürge gibi benzeri ürünlere vergi gibi süreçler oldu ama biz bunlara göre planlamamızı yapıp devletimizin de koyduğu kanunlara da uyarak elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Şu anda da işlerimiz Elhamdülillah iyi gidiyor. Oldukça da ciddi bir kalabalık var dışarıda. İnşallah Afyon halkının teveccühüyle burada güzel işler çıkaracağız."

Açıklamanın ardından aralarında Dr. Akgiray'ın da bulunduğu Bimeks yöneticileri tarafından mağaza hizmete açıldı.

Bimeks’in Afyonkarahisar’daki Mağazası Hizmete Girdi

Bimeks’in Afyonkarahisar’daki Mağazası Hizmete Girdi

Bimeks’in Afyonkarahisar’daki Mağazası Hizmete Girdi

Bimeks’in Afyonkarahisar’daki Mağazası Hizmete Girdi

Bimeks’in Afyonkarahisar’daki Mağazası Hizmete Girdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim