• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Bilkent Marka Kulübü’nden Sanko’ya Büyük Ödül

Bilkent Marka Kulübü’nden Sanko’ya Büyük Ödül
Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü'nün düzenlediği Marka Ödülleri'nde, SANKO Holding, "Şehrine hizmetleriyle öne çıkan şirketler" kategorisinde 4 aday...

Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü'nün düzenlediği Marka Ödülleri'nde, SANKO Holding, "Şehrine hizmetleriyle öne çıkan şirketler" kategorisinde 4 aday arasından birinciliğe ulaştı.

Ankara Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Konser Salonu'nda düzenlenen törene, Bilkent Öğrenci Dekanı Kamer Rodoplu, Bilkent Marka Yönetimi Uzmanı Öğretim Görevlisi Ph. D. Sibel Elif Özdilek, Bilkent Marka Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Kavillioğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Kavillioğlu, Bilkent Marka Ödülleri'nin,30 kişilik proje ekibi ve Bilkent Marka Yönetimi Uzmanı Öğretim Görevlisi Ph.D Sibel Elif Özdilek'in danışmanlığında hazırlanan 9 kategoride düzenlendiğini söyledi. Alanında çok başarılı işlere imza atan şirketler ve şahısların arasından belirlenen kategorilerinde bir ay boyunca Bilkent Marka Kulübü'nün web sitesinden gerçekleştirilen oylama sonucu birincilerin seçildiğini kaydeden Kavillioğlu, "Bu yıl yarıştırılan markalar üzerinde daha belirgin bir konsept belirledik ve bu bağlamda "Turquality" ve "Ekonomi Bakanlığı" ile temasa geçtik" diye konuştu. Konuşmaların ardından, Çaykur, Torku ve Kardemir ile aynı kategoride yer alan vew eb sitesinden gerçekleştirilen oylama sonucu birinci olan SANKO Holding'in ödülünü, Gaziantepli ve Abdulkadir Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu olan Bilkent Üniversitesi Marka Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kemal Kavillioğlu sundu. SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, aldığı ödülün kategori konusunun çok önemli ve anlamlı olduğunu belirterek, "Aday gösteren ve oylarıyla destekleyen herkese teşekkür ederim" dedi. Markaların yarıştığı ortamda bulunmaktan mutlu olduğuna vurgu yapan Konukoğlu, "Sizlerden özellikle bir isteğim olacak. Biraz pahalı da olsa yerli üretimi kullanmaya, tüketmeye, almaya özen gösterin. Yerli ürünleri alırsanız, yerli üretici güçlenir. Yerli ürünler de en az ithal ürünler kadar kaliteli, güzel ve tasarıma sahip" ifadelerini kullandı.

Etkinlik, ödül alanların birlikte fotoğraf çektirmesi ve verilen kokteylle sona erdi.

Bilkent Marka Kulübü’nden Sanko’ya Büyük Ödül

Bilkent Marka Kulübü’nden Sanko’ya Büyük Ödül

Bilkent Marka Kulübü’nden Sanko’ya Büyük Ödül

Bilkent Marka Kulübü’nden Sanko’ya Büyük Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim