• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Bilecikspor’u Gelecekte Neler Bekliyor

Bilecikspor’u Gelecekte Neler Bekliyor
Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, "2015-2016 sezonu şampiyon bitirsek, Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da başarılı olacağımıza iniyorum" dedi.

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, "2015-2016 sezonu şampiyon bitirsek, Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da başarılı olacağımıza iniyorum" dedi.

Bilecik 1. Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren ve liderin 2 puan gerisinde üçüncü sırada yer alan Bilecikspor'un Başkanı İsmail Cinoğlu, takımın BAL ligine çıktığı zaman başkan olup olamayacağımı bilmediğin söyledi. BAL liginde çıktığı zaman sorumluluklarının artacağını ve bunun kendisini aştığını belirten Cinoğlu, "BAL çıktığımızda çok iyi şeylerin yapılabileceği çok güçlü bir yönetim olduğu anda biz görevimizi tamamladık deriz ve bu işi bırakırız. Çünkü Bilecikspor'un menfaatleri her şeyden üstün. Biz BAL çıktığımızda İl Özel İdarespor'dan farkımız olur mu, olmaz mı bilmiyorum? Ama daha iyi oluruz diye düşünüyorum. Daha eski bir kulübüz çünkü. Bugün İl Özel İdarenin transfer edemeyeceği oyuncuları spor çevremizle camiamızla ve geçmişimizle gerçekleştirebiliriz. Bugün beni İzmir'den menajerler arıyor, hoca teklifleri var. Ama yine söylüyorum maddi manevi istihdam sağlamak zorundayız. unların hiçbiri bizde olmadığı için zorlanıyorum, cevap bile veremiyorum, geçici cevaplarla geçiştiriyorum. Bu aslında kişiliğimiz de yakışmıyor ama yapacak bir şey yok, verdiğiniz sözü tutmak zorundasınız "dedi.

"İYİ BİR HOCA ALSANIZ BİZİM FUTBOLCULARI ÖĞRENENE KADAR HERHALDE LİG BİTER"

2015-2016 sezonun ikinci yarısı için iyi bir hoca aldıkları takdirde idman sahası olmadığı için hocanın zorlanacağını anlatan Cinoğlu, "Sentetik sahada bütün Bilecik merkezde bulunan takımlar aynı anda antrenman yapıyor. Sahayı 4'e bölüm 8'le çarpıyoruz alana 30 futbolcu düşüyor. İdman sahanız yok, profesyonel anlamda bir hoca getirseniz 60 kişi sentetik sahada antrenman yapıyor. Bizim futbolcu öğrenene kadar herhalde lig biter. Hakikaten bu işin hakkını verdiğimiz de yok, ben bu değilim. Ben böyle bir takım yönetmeye de talip değilim, ama şartlar ne yazık ki sizden çok şey götürüyor. Kişiliğinizden götürüyor yapmak istediğinizden götürüyor. Ben bu konuda başarısız olduğuma inanıyorum, ama BAL ligine girdiğimiz zaman yukarıya 3. Lig hedefini yakalayabilir miyiz en azından 2, 3 yıl yakalayamayız, ama küme de düşmeyiz" ifadelerine yer verdi.

"TRİBÜNLERİ PROFESYONEL MAÇLARDAKİ GİBİ HINCA HINÇ DOLDURALIM"

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, sezonun ilk yarısında lider Vitraspor ile Edebali Stadında oynanacak maça tüm Bileciklileri davet etti. Bu işin üç ayaklı olduğunu anlatan Cinoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Ben başkan olduğumdan beri bu işin hep üç ayaklı olduğunu söyledim. Futbol oynadığım dönemlerde de üç ayaklıydı. Bir ayak olmadığı zaman o iki ayağın sağlam olma şansı hiç yok. Taraftar, yönetim, futbolcu üçgenin de para olur olmaz, ama bu üç ayak sağlam olmalı. Ben taraftarlarımıza geldiğim günden beri hep maddi manevi arkalarında durdum. Bana gelen hiçbir projeye hayır demedim. Deplasmana gideceksek gitmelerine kendimizce paylaşacaksak paylaşmamıza. Allah razı olsun onlar da bizi öyle kabullendiler. Belekoma Tayfa grubu bizim göz bebeğimiz. Onlara kardeş ÜNİ11 üniversitesi grubu da kuruldu. Taraftarımız ilk 2 hafta alınan mağlubiyet sonrası sonra bir küskünlük yaşadı, ama haklılar. Ben bile iki gün sokağa çıkamadım, telefonları açamadım. Yani bir şey göstermeden bir şey alamazsınız. Futbol göreceli bir şeydir, verirseniz alırsınız, alırsanız verirsiniz. Bilecik halkına sesleniyorum, biz bu uğraşlara, bu mücadelemize, alın terimizle, varlıkta, yoklukta istediğim en azından şu süreçte yanımızda olmaları. O tribünleri profesyonel maçlardaki gibi hınca hınç dolduralım. Bu çocuklara sahip çıkalım. Bu çocuklarda Bilecikspor'u bir yerlere getirmek için uğraşsınlar. Futbolcu, sanatçı alkışla beslenir, sinerji enerjiyle beslenir. Bu iki zorlu maçta arkamızda olmalarını istiyoruz."

Bilecikspor’u Gelecekte Neler Bekliyor

Bilecikspor’u Gelecekte Neler Bekliyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim