• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Bilecik Belediyespor 2’de 2 Yaptı

Bilecik Belediyespor 2’de 2 Yaptı
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor, E Grubu ikinci tur ikinci maçında karşılaştığı Malatya Büyükşehir Belediyespor'u...

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL) takımlarından Bilecik Belediyespor, E Grubu ikinci tur ikinci maçında karşılaştığı Malatya Büyükşehir Belediyespor'u 87-62'lik skorla yendi.

Malatya Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda oynanan EBBL E Grubu ikinci tur ikinci maçında, Bilecik Belediyespor Malatya Büyükşehir Belediyespor'u 87-62 skorla yenerek, 2'de 2 yaptı. Maça; Aykut, Saday, Metin, Sinan, Emre Alkaç 5'i ile başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyotta rakibine üstünlük kuramadı. Rakibinin bulduğu sayılara karşılık veremeyince ilk periyot 16-13'lük skorla ev sahibinin üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyotta Saday ve Emre'nin muhteşem oyunu ile 28 sayı üreten Bilecik Belediyespor üstünlüğü ele geçirdi. Bulduğu 28 sayı sonrası skoru 29-41'e getiren Bilecik Belediyespor, ilk yarının sonunda soyunma odasına rahat bir skorla gitti. Üçüncü periyotta pota altında Metin ve Sinan Aykut'un iyi performansı ile 33 sayı üreten Bilecik ekibi durumu 39-74'e getirerek iyice rahatladı. Son periyota yedek ağırlıklı çıkan Bilecik Belediyespor bu periyotta sadece 13 sayı üretebildi. Rakibinin ürettiği 23 sayıda skora etki etmeyince maç 87-62'lik skorla Bilecik Belediyespor üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu galibiyet sonrası maç fazlası ile liderliğe yükselen Bilecik Belediyespor, EBBL ikinci tur E Grubunda 2'de 2 yaptı.

"ÇOK İYİ OYNADIK"

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Bilecik Belediyespor Başantrenörü Yeşer Karabulut, zorlu Malatya deplasmanında galip geldikleri için memnun olduklarını söyledi. Karabulut, "Oyuncularım iyi performans sergilediler. Üçüncü periyotta bulduğumuz 33 sayı ile maçı rahat bir pozisyona getirdik. Grupta 2'de 2 yaptık ve avantajlı bir konuma geldik. Bu gruptan çıkarak ilk 16 içine girmek istiyoruz. Haftaya Safranbolu Belediyespor'u konuk edeceğiz. Bu maçın hazırlıklarını salı günü başlayarak iyi bir şekilde hazırlanacağız" dedi.

Ayrıca, maç öncesi 2 takım oyuncuları orta yuvarlakta birbirlerine kenetlenerek Ankara'daki patlamada şehit olanlar için 1 dakikalık saygı duruşunda bulundular.

Bilecik Belediyespor 2’de 2 Yaptı

Bilecik Belediyespor 2’de 2 Yaptı

Bilecik Belediyespor 2’de 2 Yaptı

Bilecik Belediyespor 2’de 2 Yaptı

Bilecik Belediyespor 2’de 2 Yaptı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim