• BIST 9887.81
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Bilal Kısa: "Benfica'yı geçersek Fener'i de yeneriz"

Bilal Kısa: "Benfica'yı geçersek Fener'i de yeneriz"
Gençlerbirliği maçının kahramanları Bilal ve Yasin, FANATiK aracılığıyla hem Benfica'ya hem de Fener'e gözdağı verdi: Benfica'yı geçersek Fener'i de yeneriz..

Sarı-Kırmızılı ekibin tecrübeli yıldızlarından Bilal Kısa, “Benfica maçını iyi atlatabilirsek, Fenerbahçe maçını da kazanırız” derken, Benfica karşısında taraftarları tribüne davet eden Yasin Öztekin, derbi için de, “Bu sefer yeneceğiz” yorumunu yaptı.

Galatasaray’ın yıldız futbolcuları Bilal Kısa ve Yasin Öztekin’den FANATİK’e özel açıklamalar... Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında oyuna girip, karşılaşmanın gidişatını değiştiren Yasin, takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek, “Çok şükür işler yoluna giriyor. Ancak bizim en büyük silahımız taraftarımız.

Benfica maçında onlara çok ihtiyacımız olacak. Eğer stat dolarsa ve ilk düdükten itibaren bize destek verirlerse, çarşamba günü Benfica’yı kesin yeneriz. Taraftar desteği çok önemli. Hatta benim için çok daha önemli. Kendimi onların karşısında çok güçlü hissediyorum” ifadelerini kullandı.

'Bu sefer olacak'

Hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe derbisi için de görüş bildiren Yasin, “Derbinin çok güzel geçeceğini düşünüyorum. Ve gerçekten bu sefer onları orada yeneceğiz” diye konuştu.

'Forma şansı buldukça'

Gençlerbirliği maçında skora denge getiren harika kafa golünü atan Bilal Kısa ise “Performansım inşallah böyle devam eder” derken, “Henüz tam istediğim seviyeye ulaşabildiğimi düşünmüyorum. Ancak zamanla inanıyorum ki, çok daha iyi olacak.

Oynadıkça, şans bulmaya devam ettikçe saha içerisinde daha fazla rahatlayacağım. Yani gün geçtikçe her şey daha iyi olacak, buna inanıyorum” açıklamasını yaptı.

'Seri devam etmeli'

Süper Lig’de çok önemli ve iyi bir seri yakaladıklarını vurgulayan 31 yaşındaki futbolcu, “Eğer bu seriyi devam ettirebilirsek, sezonun ilk yarısını çok iyi bir yerde bitirebiliriz. Kolay olmayacak bunu biliyoruz. Ancak bu moral ve motivasyonla Benfica maçını iyi atlatabilirsek, Fenerbahçe maçını da kazanırız. Buna inanıyorum” dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim