• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Beyşehir’de İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı

Beyşehir’de İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı
Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısı düzenlendi.

Beyşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük başkanlık etti. Kaymakam Başıbüyük, hedeflerinin ilçedeki herkesin güvenlikli bir ortamda hayatını devam ettirmesi, ekonomik faaliyetlerini sürdürmesi ve ailesiyle huzur içinde yaşamasını sağlamak olduğunu söyledi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, konuşmasında, Beyşehir Belediyesi'nin ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortak bir protokolü kapsamında 2016 yılı içerisinde Beyşehir merkezde 33 noktada, 99 kameralı bir güvenlik sistemi kurulacağını söyledi. Özaltun, ayrıca vatandaşlardan gelen yoğun talep ve şikayetler üzerine ilçe merkezindeki şehir trafiğini rahatlatmak amacıyla bir galericiler sitesi yapmayı düşündüklerini de kaydetti.

İlçe Emniyet Müdürü Serdar Şahin ise, diğer kamu kurumlarının desteği olmadan güvenliği tam olarak sağlamanın mümkün olmadığına dikkati çekerken, düzenlenen bu tür toplantıların önemine vurgu yaptı.

Programda, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Sefa Mercan da, Eylül ayında yapılan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu madde ile ilgili mücadelesine de dikkat çeken Mercan, son 2 yılda eroin satıcılığı ile ilgili olarak ilçede 200 zehir taciri hakkında işlem yapıldığını, yakalanan 50 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 32'sinin uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla tutuklandığını, 16'sının hüküm giyerek 4 ila 27 yıl arasında cezalar aldığını, diğerlerinin yargı sürecinin devam ettiğini kaydetti.

Toplantı sonunda yapılan değerlendirme bölümünde alınabilecek yeni önlemlerle ilgili olarak görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yalçın Urlu, akademisyenler, kurum amirleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Beyşehir’de İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı

Beyşehir’de İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim