• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Beyşehir Belediyesi Acı Günde De Dost Oluyor

Beyşehir Belediyesi Acı Günde De Dost Oluyor
Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, verdiği cenaze hizmetleriyle ilçe halkının acı günlerinde de yanında olmaya devam ediyor.

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi, verdiği cenaze hizmetleriyle ilçe halkının acı günlerinde de yanında olmaya devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi haftanın tatil günleri ve mesai dışı saatleri de dahil her günü cenazesi olan ailelere verdiği hizmetlerle destek olarak, acılarını paylaşıyor. Bu kapsamda, ilçe merkezinin yanı sıra dış mahallelerde de ölüm haberinin ulaşmasının ardından vefat eden kişinin ailesi ile irtibata geçerek herhangi bir taleplerinin olup olmadığını öğrenen Cenaze Hizmetlerinden sorumlu görevliler, bu talepleri yerine getirmek için imkanlar doğrultusunda seferber oluyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçe halkının iyi günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanlarında olmaya özen gösterdiklerini belirterek, "Cenaze hizmetleri yerel yönetimlerin asli görevidir. O yüzden, kurum olarak cenaze hizmetleri birimimiz 7 gün 24 saat boyunca vatandaşlarımızın emrinde, hizmetindedir. Vatandaşlarımız anne ve babasını, çocuğunu ya da çok sevdiği bir yakınını kaybedebilir. Böyle bir zamanda duyulan acı ve telaşla insanlar ne yapacağını bilemez hale gelebiliyor. Bizler de bu durumu göz önünde bulundurarak, hem ailelerimizin acılarına ortak olmak, hem de kefen desteğinden, cenaze nakil işlemlerine varıncaya kadar pek çok hizmeti vatandaşlarımızın ayağına kadar götürmeye özen gösteriyoruz. Bizler vatandaşlarımızın bu konuda da hizmetkarıyız. Cenazesi olan ailelerimizin Belediyemize bu hizmetlerden istifade etmesi için ilgili birimimize bir telefon açarak irtibata geçmesi yeterlidir" dedi.

Başkan Özaltun, cenazesi olan ailelere taziye çadırı kurulması, mezar kazılması için kepçe ve cenaze nakil aracı gönderilmesinin yanı sıra cenazeye katılanları taşıyacak otobüs tahsis edilmesinin de verdiği destekler arasında yer aldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Cenazenin bulunduğu ilçe dışı kentlere cenaze nakil aracının gönderilmesi, cenaze namazının ardından cami önüne toplanan vatandaşlarımızın kabristana ya da defnedilecek mahalle mezarlığına taşınması için otobüs temini, cenaze yıkama aracı gönderilmesi gibi hizmetleri de yerine getiriyoruz. İlgili birimimize gelen bir telefonla birlikte cenaze hizmetleri desteği konusunda harekete geçip vatandaşlarımızın yanında oluyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim