• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Beyoğlu’nda Kış Spor Okulları Sezonu Başladı

Beyoğlu’nda Kış Spor Okulları Sezonu Başladı
Beyoğlu'nda çocuklara ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak amacıyla organize edilen Kış Spor Okulları sezonu, Beyoğlu Belediyesi'nin...

Beyoğlu'nda çocuklara ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak amacıyla organize edilen Kış Spor Okulları sezonu, Beyoğlu Belediyesi'nin Semt Konakları ve Spor Tesisleri'nde başladı. Beyoğlu'nda bulunan ilkokul ve ortaokullarda eğitim gören öğrencilerin bir yandan okullarına devam ederken bir yandan da spor aktivitelerine katılabileceği Kış Spor Okulları'nda 8 farklı spor dalı bulunuyor.

Beyoğlu Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Beyoğlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün ortaklaşa organize ettiği Kış Spor Okulları sezonu başladı. Beyoğlu'nda bulunan ilkokul ve ortaokullarda eğitim gören çocukların, bir yandan okullarına devam ederken bir yandan da, spor aktivitelerine katılabileceği Kış Spor Okulları'nda 8 farklı spor dalı bulunuyor. Çocuklara ve gençlere sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak amacıyla organize edilen Kış Spor Okulları'na yaklaşık 10 bin kişinin başvurduğu öğrenildi.

Çocukları ve gençleri her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sağlıklı yaşama kültürünü aşılamak amacıyla başlatılan proje kapsamında öğrenciler, Beyoğlu Belediyesi'nin Semt Konakları ve Spor Tesisleri'nde başlayan Kış Spor Okulları'nda 8 farklı spor dalından en sevdiğini seçebilecekler. Öğrencilerin tercih edebileceği spor dalları arasında futbol, basketbol, voleybol, satranç, masa tenisi, jimnastik, savunma sporları ve yelken bulunuyor.

Öğrencilerin yanı sıra ilçedeki kadınların da spor ile iç içe olmaları, kilo kontrolü yaparak sağlıklı kalabilmeleri için semt konaklarında 09:00 - 16:00 saatleri arasında ücretsiz zumba, pilates, fitness ve aerobik dersleri veriliyor. Kaslarını, eklemlerini ve kalbini güçlendirmek isteyen, stresini azaltarak zihnini rahatlatmak isteyen hanımlar, eğitmenler eşliğinde düzenli yaptıkları spor ile kendilerini zinde hissediyorlar.

Beyoğlu’nda Kış Spor Okulları Sezonu Başladı

Beyoğlu’nda Kış Spor Okulları Sezonu Başladı

Beyoğlu’nda Kış Spor Okulları Sezonu Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim