• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Beyoğlu’nda Kan Bağışı Seferberliği

Beyoğlu’nda Kan Bağışı Seferberliği
Beyoğlu Belediyesi, kan bağışına destek olmak amacıyla Kızılay İstiklal Şubesi ve Bimtaş işbirliğiyle kan bağışı çadırı kurdu.

Beyoğlu Belediyesi, kan bağışına destek olmak amacıyla Kızılay İstiklal Şubesi ve Bimtaş işbirliğiyle kan bağışı çadırı kurdu. Beyoğlu Belediyesi'nin Tepebaşı'nda bulunan ek hizmet binasının önünde kurulan çadıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Beyoğlu Belediyesi örnek bir çalışmaya daha imza attı. Beyoğlu Belediyesi, Kızılay İstiklal Şubesi ve Bimtaş işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi. Beyoğlu Belediyesi'nin Tepebaşı Meşrutiyet Caddesinde bulunan ek hizmet binasının önünde kurulan kan bağışı çadırına başta belediye çalışanları olmak üzere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

"BU TARZ ÇALIŞMALARIMIZIN SÜREKLİLİĞİNİ SAĞLAMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Beyoğlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Murat Aydın, kan bağışına destek olmak amacıyla bu tür bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Kan bağışı hayat kurtarır diyoruz. Ülkemizde kan bağışının çok düşük oranlarda olduğunu biliyoruz. Kan bağışı acil bir ihtiyaç durumunda değil, sürekli olması gereken bir bağış yöntemidir. Bu noktada hem personelimizin kan bağışı yapmasına aracılık etmek hem de Kızılay'ın bu çalışmalarına destek olmak amacıyla bugün burada böyle bir etkinlik düzenlemiş olduk. Kan bağışında bulunan personelimize teşekkür ediyoruz. Bu tarz çalışmalarımızın sürekliliğini sağlamaya çalışacağız" dedi.

TEKLİF BEYOĞLU BELEDİYESİ VE BİMTAŞ A.Ş. DEN GELDİ

Beyoğlu Belediyesi ve Bimtaş ile birlikte her yıl bu tür kampanyalar düzenlediklerini ifade eden Kızılay İstiklal Şube Başkanı Necla Özsoy ise, "Teklif Beyoğlu Belediyesi ve Bimtaş A.Ş. den geldi. Onlarla beraber bağışçılarımızla buluşuyoruz. Allah razı olsun. Kan her zaman lazım olan bir şey. Biz bunu zaman zaman değil de hemen hemen her ay 3 yerde kan bağışı düzenliyoruz. Bağışçılarımızda bir nevi vatandaşların ayağına gitmiş oluyoruz. Yani kendileri arzu ve istekleriyle gelip kanlarını bulunduğu çadırlarda vermiş oluyorlar. Aldığımız 1 ünite kan 3 hastaya bölünüyor, yani 3 ünite kan almış oluyoruz. Amacımız insanlara yardım etmek" şeklinde konuştu.

Beyoğlu’nda Kan Bağışı Seferberliği

Beyoğlu’nda Kan Bağışı Seferberliği

Beyoğlu’nda Kan Bağışı Seferberliği

Beyoğlu’nda Kan Bağışı Seferberliği

Beyoğlu’nda Kan Bağışı Seferberliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim