• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Beyoğlu’nda Gün Boyu 23 Nisan Coşkusu

Beyoğlu’nda Gün Boyu 23 Nisan Coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Beyoğlu'nda tüm gün boyunca çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Beyoğlu'nda tüm gün boyunca çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi. Sabah ve akşam yapılan etkinliklerde çocuklar söyledikleri şarkılar ve yaptıkları gösterilerle doyasıya eğlendi.

Beyoğlu Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sabah Okmeydanı Piripaşa İlkokulunda akşam ise Hasköy sahilinde çocuklar için eğlenceli etkinlikler düzenledi. Hasköy sahilinde düzenlenen etkinliğe Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Avukat Harun Muş, çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. Etkinlik, Beyoğlu Belediyesinin Aynalıkavak Semt Konağı ve Tophane Semt Konağı öğrencilerinin dans gösterisiyle başladı. Çocuklarının gösterilerini heyecanla izleyen veliler o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Makedonya'dan gelen çocuk müzik gurubunun performansı izleyicilerden büyük beğeni topladı. Protokol konuşmalarının ardından Başkan Demircan ve çocuklar gökyüzüne yüzlerce balon bıraktı. Etkinlik illüzyon gösterileri ve çocuklar için düzenlenen yarışma ile son buldu.

"HEM ULUSAL EGEMENLİK HEM ÇOCUK BAYRAMIMIZ"

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Aileler ne ister; çocuklarında kendi dünyalarında eksik bıraktıkları şeylerin tamamlanmasını ister. Hiçbir anne ve baba yavrusunun geride kalmasını istemez. Onun en iyi ve kendisinden iyi olmasını ister. Cumhuriyetimizin kuruluşunun anlamlı gününde, hem ulusal egemenlik bayramımız hem de çocuk bayramımızı kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının çok eğlenceli bir şekilde kutlandığını ifade eden Gözde Gülsever, "Balonları gökyüzüne uçurduk ve bir sürü eğlenceli yarışma oldu. Herkesin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Etkinliklere katıldığı için mutlu olduğunu belirten Ayşenur Çamtahta, "Okulda gösteriler yapıp şiir okuduk. Şuan burada çok güzel bir şekilde eğleniyorum. Benim için çok güzel bir gün oldu" dedi.

Beyoğlu’nda Gün Boyu 23 Nisan Coşkusu

Beyoğlu’nda Gün Boyu 23 Nisan Coşkusu

Beyoğlu’nda Gün Boyu 23 Nisan Coşkusu

Beyoğlu’nda Gün Boyu 23 Nisan Coşkusu

Beyoğlu’nda Gün Boyu 23 Nisan Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim