• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Beyoğlu’nda 23 Nisan Coşkusu Başladı

Beyoğlu’nda 23 Nisan Coşkusu Başladı
Beyoğlu Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Okmeydanı Piripaşa İlkokulu'nda düzenlediği etkinliğe katılan Beyoğlu Belediye...

Beyoğlu Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Okmeydanı Piripaşa İlkokulu'nda düzenlediği etkinliğe katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Çocuklarımız en anlamlı varlıklarımızdır. Biz onlara geleceğimiz olarak bakıyoruz. Gelecekleri aydınlık olsun" dedi.

Beyoğlu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her yıl olduğu gibi bu yıl da okullarda yapılan etkinliklerle kutlanıyor. Beyoğlu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlediği Beyoğlu Çocuk Etkinlerinin ilki Okmeydanı Piripaşa İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Programa Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ KATILIMCILARI BÜYÜLEDİ

Piripaşa İlkokulu öğrencilerinin çiftetelli oyunu ile başlayan program İTO Kadınlar Çeşmesi İlkokulu öğrencilerinin halk oyunlarıyla devam etti. Daha sonra Beyoğlu Belediyesi'nin Örnektepe, Okmeydanı ve Fetihtepe Semt Konaklarında eğitim gören çocuklar sahneye çıkarak Aman Ördek Yeşil Ördek, Ben Kalemder Meşrebim ve Hayat Bayram Olsa isimli oyunlarını sergiledi. Miniklerin bir birinden güzel oyunlarının yanı sıra ortaya koydukları sahne performansları da izleyicileri adeta büyüledi.

ÇOCUKLARIMIZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR

Başkan Demircan programda yaptığı konuşmada, programa gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Burada anneler ve babalar olarak bir aradayız. Çocuklarımız en anlamlı varlıklarımızdır. Biz onlara geleceğimiz olarak bakıyoruz. Onların güzü gülünce bizim de yüzümüz gülüyor, onlar mutluysa bizlerde mutluyuz. İşte memlekette böyle bir şey. Memleketimizin geleceği demek çocuklarımızın geleceği demektir. 23 Nisan sadece bir vesiledir. Cenab-ı Allah eksikliklerini vermesin. Gelecekleri aydınlık olsun" dedi.

Program Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın öğrenci ve velilerle çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim