• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

Beyoğlu Belediyesi, Karla Mücadeleye Hazır

Beyoğlu Belediyesi, Karla Mücadeleye Hazır
İSTANBUL (İHA) – İstanbul'da beklenen kar yağışı öncesi Beyoğlu'nda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için harekete geçen Beyoğlu Belediyesi, ana...

İSTANBUL (İHA) – İstanbul'da beklenen kar yağışı öncesi Beyoğlu'nda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için harekete geçen Beyoğlu Belediyesi, ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda gerekli tedbirleri aldı.

Beyoğlu Belediyesi, pazartesi günü beklenen kar yağışı öncesi yaşanacak olumsuzluklara karşı gerekli tedbirleri aldı. Belediyenin Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler üç vardiya usulü 7/24 vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda programlı ve periyodik çalışmalar yapacak.

MÜDÜRLÜKLER HAZIR DURUMDA BEKLİYOR

Ekipler gece saatlerinde ve sabaha karşı şiddetini arttıracak kar yağışı ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları yapacak. Vatandaşların yoğun kullandığı üst geçitler, otobüs, metrobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma duraklarında solüsyon ile müdahale çalışmalarına ağırlık verecek. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri hasta olan vatandaşlara ambulans hizmeti vererek, hastaların sağlık merkezlerine ulaşımını sağlayacak. Veteriner İşleri Müdürlüğü sokak hayvanlarının yemek ve barınma ihtiyaçlarını kar yağışı süresince sıklaştırarak daha hassas bir şekilde yerine getirecek.

ZABITA EKİPLERİ EVSİZ VATANDAŞLARA YARDIM EDECEK

İstanbul genelinde etkili olacak kar yağışı en çok sokakta yaşayan evsiz vatandaşları etkiliyor. Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, kimsesiz ve sokakta yaşayan vatandaşlar için gerekli tedbirleri aldı. Vatandaşların mağdur olmamaları için oluşturulan ekipler, duyarlı vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek evsiz, sokakta kalan vatandaşlara ulaşarak sıcak yemek ve geceyi sıcak bir ortamda geçirmeleri konusunda gerekli çalışmaları yapacak.

YAŞLI VE BAKIMA MUHTAÇ AİLELER UNUTULMAYACAK

Beyoğlu Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Sosyal Market, kar nedeniyle evden çıkamayan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşları tek tek telefon ile arayarak ihtiyaçlarını soracak. Ayrıca Sosyal Marketle birlikte evde bakım ekipleri yaşlı ve engellilerin ihtiyacı olan market alışverişi, özbakım ve benzeri tüm ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli tedbiri aldı.

4440160 NOLU İLETİŞİM HATTI 24 SAAT HİZMET VERECEK

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmamaları konusunda tüm birimlerin üzerine düşeni en iyi şekilde yapacağını belirterek, kar yağışı öncesi Beyoğlu'nda gerekli tedbirlerin alındığını belirtti. Başkan Demircan, vatandaşların 7/24 hazır bekleyen karla mücadele ekiplerine ve diğer birimlere 444 0 160 numaralı telefonu arayarak ulaşabileceklerini söyledi.

Beyoğlu Belediyesi, Karla Mücadeleye Hazır

Beyoğlu Belediyesi, Karla Mücadeleye Hazır

Beyoğlu Belediyesi, Karla Mücadeleye Hazır

Beyoğlu Belediyesi, Karla Mücadeleye Hazır

Beyoğlu Belediyesi, Karla Mücadeleye Hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim