• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

BEÜ’nün lezzet ustaları Türkiye üçüncüsü oldu

BEÜ’nün lezzet ustaları Türkiye üçüncüsü oldu
Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek MYO Aşçılık Programı öğrencileri, Üniversiteliler Gelenekten Geleceğe Gastronomi Yarışması "Kapalı Kutu" (Black...

Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek MYO Aşçılık Programı öğrencileri, Üniversiteliler Gelenekten Geleceğe Gastronomi Yarışması "Kapalı Kutu" (Black Box) kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

17-20 Ocak tarihleri arasında Türkiye Aşçılar Federasyonu, Ageb ve Anfaş işbirliği ile Antalya Anfaş Fuarı'nda gerçekleştirilen ve 14 farklı üniversiteden 43 öğrenci ekibinin katıldığı, Üniversiteliler Arası Kapalı Kutu (Black Box) kategorisinde yarışan Devrek Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Mehmet Akif Ersoy, Evren Emil ve Gökhan Sarıbaş'tan oluşan ekip Türkiye üçüncülüğünü elde ederek yeni bir başarıya imza attı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan BEÜ Devrek MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, öğrencileri ve öğretim elemanlarını elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, yarışma kapsamında öğrencilere destek olan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası, Devrek Esnaf ve Sanatkârlar Odası, River Mill Park Otel ve Başoğlu Orman Ürünlerine teşekkürlerini sundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim