• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aksoy, Rektör Adaylığını Açıkladı

BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aksoy, Rektör Adaylığını Açıkladı
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Aksoy, BEÜ'de Temmuz ayında yapılacak olan Rektörlük seçimi için adaylığını açıkladı.

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Aksoy, BEÜ'de Temmuz ayında yapılacak olan Rektörlük seçimi için adaylığını açıkladı.

Mevcut Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru'nun görev süresinin dolacak olmasından Bitlis Eren Üniversitesi'nin yeni Rektörünün belirlenmesi için Temmuz 2016'da Rektörlük seçimleri yapılacak. Rektörlük seçimine sayılı günler kala üniversitenin rektörlüğü için adaylarda ortaya çıkma başladı. BEÜ Rektörlüğü için adaylığını açıklayanlardan biride Bitlis Eren Üniversitesinde yaklaşık 3 yıldır Rektör Yardımcılığı ve Dekanlık görevlerini yürüten Prof. Dr. Ercan Aksoy oldu.

Rektör adaylığıyla ilgili açıklamada bulunan Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Aksoy, "Ülkemizin en genç üniversitelerinden biri olan Bitlis Eren Üniversitesinde 3 yıldır sürdürdüğüm Rektör Yardımcılığı ve Dekanlık görevlerim sırasında kazandığım birikim ve tecrübelerimi daha üst düzeyde hizmete dönüştürmek için bu yıl yapılacak olan Rektör Adaylarını Belirleme Seçiminde adayım" dedi.

Üniversiteye katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Mahmut Doğru'ya teşekkürlerini ileten Prof. Dr. Ercan Aksoy, "Öncelikle kuruluşundan bu yana Üniversitemizi girişimci, yenilikçi ve bilimsel standartları yüksek üniversitelerden biri haline getirmek için mesaisini ve emeğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Doğru'ya, maddi ve manevi destek sağlayan Eren Ailesi'ne ve yatırımlarımızın hızlı bir şekilde gerçekleşmesi için pozitif ayrımcılık gösteren Hükümetimize şükranlarımı sunuyorum. Üç yıldır bütün mesaimi harcadığım ve bir parçası olmaktan gurur duyduğum Üniversitemizin Rektörlüğüne adaylığımı açıklamanın heyecanını yaşamaktayım. Siz kıymetli meslektaşlarım ile birlikte ve kısa zaman içerisinde, her yönüyle misyonunu yerine getiren, vizyon sahibi, çağdaş, dünya ile yarışan, değişimci bir üniversite oluşturabileceğimize inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerim ile; Milli değerlerden ödün vermeyen, ülkenin çıkarlarını her şeyden üstün tutan ve Devletimizin 2023 hedeflerine odaklı bir üniversite, Önceliği akademik özerklik olan, liyakata ve ehliyete önem veren, başarı ve özveriyi ödüllendiren bir üniversite, bilimsel çalışmalara ağırlık veren ve akademik faaliyetleri ödüllendirerek teşvik eden bir üniversite, tüm mensuplarının ve öğrencilerinin mutlu, huzurlu, güvenli olduğu; sosyal ve daha işlevsel bir üniversite, şeffaf, katılımcı, adalet ve hukuk temelli, çoğulcu yönetim anlayışına sahip bir üniversite, kalitenin ön planda olduğu, tüm çalışanlarının ve öğrencilerinin mensubu olmaktan gurur duyduğu bir üniversite, üniversite içerisinde çıkar amaçlı hiçbir oluşuma ve eyleme izin vermeyen yönetim anlayışının egemen olduğu bir üniversite, ilinde ve bölgesinde yer alan kurumlar, sanayi ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde olan üniversite, eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yanı sıra ilimizin ve bölgenin ekonomik, sağlık ve kültürel alanlarında kalkınmasında etkin rol oynayan bir üniversite, hedeflerini birlikte gerçekleştirmek amacıyla siz değerli meslektaşlarımın desteklerini bekler; seçimlerin üniversitemize, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunarım" diye konuştu.

BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aksoy, Rektör Adaylığını Açıkladı

BEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aksoy, Rektör Adaylığını Açıkladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim