• BIST 8871.74
  • Altın 2241.161
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0876
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

‘Benim için oyna dostluk kazansın’ futbol turnuvasında grup maçları sona erdi

‘Benim için oyna dostluk kazansın’ futbol turnuvasında grup maçları sona erdi
Malatya Yetiştirme Yurtlarında Ayrılanlar Derneği'nin ( MALATYA YADER ) Yetiştirme Yurtlarına ve koruyucu aile hizmet modeline farkındalık oluşturmak amacı...

Malatya Yetiştirme Yurtlarında Ayrılanlar Derneği'nin ( MALATYA YADER ) Yetiştirme Yurtlarına ve koruyucu aile hizmet modeline farkındalık oluşturmak amacı ile organize ettiği Benim İçin Oyna Dostluk Kazansın Futbol Turnuvasında grup maçları sonuçlandı.

Grup maçlarına yoğun ilgi gösterilirken, organizasyonla ilgili bir konuşma yapan dernek başkan vekili İlhan Yabaş, turnuvayı iyi bir amaç için iyi bir araç olarak kullandıkları söyledi. Yabaş, "Bir yandan ilimizde bulunan resmi kuruluş çalışanlarının tanışıp kaynaşmasına vesile olurken, diğer tarafta devlet koruması altında kalan çocuklarımıza farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Futbolun ülkemizde oldukça benimsenen bir spor dalı ve aynı zamanda bir hobi olduğunu biliyoruz. Bizim de dernek olarak en büyük hobimiz devlet koruması altındaki gençler. Bu iki güzel hobiyi aynı atmosferde buluşturmaya çalışıyoruz. Biz dernek olarak her çocuğun bir ailede büyümesi gerektiğine inanıyoruz. Bu inançla ilimizde koruyucu aile modelinin yaygınlaşmasına katkı vermek istiyoruz. Bu ülkenin insanı, bu şehrin halkı her daim çocuklara duyarlı olmuştur. Koruyucu aile modeli ile çocuklarımıza bir aile olabilecek duyarlılığı da gösterecekleri kanaatindeyiz" dedi.

Turnuva yapılacak eşleşmelerle eleme usulü olarak devam edecek. Turnuvada bir üst tura çıkan takımlar ise şöyle:

"Battalgazi Belediyesi, Büyükşehir Hizmet Alımı Dairesi Başkanlığı, Vergi Dairesi Başkanlığı, Adliye, Ceza İnfaz Kurumu Başkanlığı, Orman İşletme Müdürlüğü, İl AFAD Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü, Malatya Eğitim ve Araştırma Devlet Hastenesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Kredi Yurtlar Kurumu, Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü, 112 Hızır Acil Gurup Başkanlığı, Yeşilyurt Belediyesi, Pütürge Devlet Hastanesi ve Beydağı Sosyal Güvenlik Kurumu."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim