• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

’’Benim De Sıram Var’’ Projesi

’’Benim De Sıram Var’’ Projesi
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan "Benim de Sıram Var" protokol kapsamında okuldaki sınıflar yenilenmeye...

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan "Benim de Sıram Var" protokol kapsamında okuldaki sınıflar yenilenmeye devam ediyor.

Protokol kapsamında Ertuğrulgazi İlkokulu'nda Bien Seramik tarafından donatılan üç sınıfın açılış töreni gerçekleşti. Törene Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Bien Yapı Ürünleri San. Turizm ve Tic. A.Ş. İş Geliştirme Müdürü Nevreddin Şenyayla, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu üyesi Göksel Balcı, Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtarı Niyazi Aydın, Emekli Öğretmen Mehmet Bayındır, Okul Aile birliği üyeleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Nevreddin Şenyayla, kendilerine bu imkanı veren herkese teşekkür ederek, "Eğitim adına yapılan her yatırımın daha sonra artı olarak döneceğinin bilincindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ederek bu tür projelerde her zaman yer alacağız" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ise, şimdiki öğrencilerin çok şanslı olduğunu söyledi. Kendilerinin okudu zaman bu kadar çok imkanın olmadığını ifade eden Altınkaynak, "Sizler çok şanslı öğrencilersiniz, biz sanayicilerimizle birlikte bir işbirliği protokolü imzaladık. "Benim de Sıram Var" projesi çerçevesinde okullarımızdaki sıraları iş adamlarımız tarafından yenileniyor. Bu proje kapsamında sınıfları donatılan ikinci okulumuz. Mahallemizin muhtarları ve emekli öğretmeniz Mehmet Bayındır hocamız bu okulda kalan 11 sınıfın donatımını kendisinin yenileyeceğini söylediler, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ben şahsım ve kurumum adına Bien Yapı'nın çok değerli yönetim kurulu üyelerine, onları temsilen burada bulunan Nevreddin beye ve bu projede paydaşımız olan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyesi Göksel beye, Sayın Muhtarım Niyazi beye, hocama ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Onlar üzerilerine düşeni yaptı bizlerinde üzerine düşen çok çalışmaktır. Bir dileğimi burada sizlerin huzurunda yerine getirmek istiyorum. Kapılarımızda sanayicilerimizin adını görmeye başladık."

Tören donatımı yapılan üç sınıfın kurdele kesiminden ve plaket takdimlerinin ardından yapılan ikramlarla son buldu.

’’Benim De Sıram Var’’ Projesi

’’Benim De Sıram Var’’ Projesi

’’Benim De Sıram Var’’ Projesi

’’Benim De Sıram Var’’ Projesi

’’Benim De Sıram Var’’ Projesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim