• BIST 10336.5
  • Altın 2401.232
  • Dolar 32.2653
  • Euro 34.7587
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Belediye Başkanına Ve Yeni Atanan Başdanışmana Ziyaret

Belediye Başkanına Ve Yeni Atanan Başdanışmana Ziyaret
AK Partil İl Yönetimi ve kadın kolları üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Özçiftçi ve Başdanışman olarak atanan Ümran Bilim'i...

AK Partil İl Yönetimi ve kadın kolları üyeleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Özçiftçi ve Başdanışman olarak atanan Ümran Bilim'i ziyaret etti.

Ümran Bilim'i Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başdanışmanlık görevine atayan Başkan Çiftçi'ye teşekkür ziyaretinde bulunan AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları üyeleri, kadınlara yönelik uygulanan pozitif ayrımcılığın önemine dikkat çekti.

Ümran Bilim ile birlikte kadın ve aile konularında önemli çalışmalara imza atacaklarını dile getiren Başkan Nihat Çiftçi, bölgede kadınlara yönelik ilk kez bu tür çalışma gerçekleştirildiğini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi olarak kadın ve aile hususuna farklı bir bakış açısıyla yaklaşacaklarını vurgulayan Başkan Çiftçi,"AK Parti anlayışı olarak kadınlarımızın her zaman siyasette aktif bir şekilde rol almaları için önemli adımlar atıyor. Büyükşehir ve AK Parti teşkilatı, kadın kolları olarak büyük bir kadroyuz ve çalışmalarımızı hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kadın ve aile konusuyla başdanışmanlık noktasında kadından yana tercih kullandık, hayırlı olmasını temenni ediyorum. Şanlıurfa'da belediyelere kadın eli değişmiş olacak. Farklı bir bakış açısıyla çalışmalar başlatılarak bir aile sıcaklığı ortaya çıkacak. İçinde bulunduğumuz toplum ve coğrafyada önemli bir adım attık. Türkiye'de ilk kez bu şekilde bir şey gerçekleşti. Bu da kadın anlamında Şanlıurfalı kadınlara yönelik sosyal sorumluluk noktasını bizleri memnun etti. Yeni görevinde Ümran Bilim'e başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı başdanışmanı görevine atanan Ümran Bilim ise, "Bu göreve gelmemizin en büyük destekçisi olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, kadınlara verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel görevlere layık gören Bakanımız Faruk Çelik'e, teşkilatımıza, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle halkımıza hizmet etmeye geliyoruz, her zaman halkımızın yanındayız" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim