• BIST 9794.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Belediye, 5 yılda 500 evin temizliğini yaptı

Belediye, 5 yılda 500 evin temizliğini yaptı
Çankırı Belediyesi'nin yaşlı ve kendi işlerini göremez ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlatmış olduğu evde temizlik hizmetleri vatandaşlar tarafından...

Çankırı Belediyesi'nin yaşlı ve kendi işlerini göremez ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlatmış olduğu evde temizlik hizmetleri vatandaşlar tarafından beğeni görüyor. 5 yılda 500 evin temizliği yapılan çalışmalar kapsamında belediye temizlik görevlileri, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde periyodik temizlik ve bakım hizmetleri de veriyor.

Ayda 20 yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşın yararlandığı temizlik hizmetleri, belediye ekiplerinin daha önceden belirlediği ve talepler üzerine yönlendirdiği temizlik ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor. Hizmet dönemleri içerisinde birçok yeniliğe imza attıklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, "Vatandaşların evlerini temizleyerek, hane halkının bir nebze olsun rahatlamasını sağlıyoruz. Belediye olarak oluşturduğumuz evde temizlik hizmetleri kapsamında yaşlı, kendi işini göremez ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit edip, onlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz." dedi.

Özellikle yaşlılara son derece önem verdiklerinin altını çizen Dinç, "Başta saygıdeğer yaşlılarımız olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Ev ortamında yaşlıları desteklemek ve yaşlılarımızın toplumdan soyutlanmadan yaşamlarına devam etmelerini sağlamak amacıyla başlatmış olduğumuz projemizle birlikte 5 yıl içerisinde yaklaşık 500 yaşlı ve iş göremez durumda olan vatandaşımızın evinde hizmet verdik. Hizmetlerimiz bütün hızıyla devam edecek. Belediye olarak, her zaman yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızla birlikte olacağız." ifadelerini kullandı.

Belediyenin evde temizlik hizmetlerinden düzenli olarak faydalanan İbrahim ve Cavidan çifti kendileri için yapılan temizlik hizmetlerden dolayı son derece memnun olduklarını belirterek, Başkan Dinç'e teşekkür etti.

Yüzde 90 görme engelli olan Metin Sumucaklıoğlu ise kalp hastası babası ve annesine bakmak için Bartın'dan ailesini bırakarak geldiğini ifade ederek, görme problemi nedeniyle temizlik işlerini yeterince gerçekleştiremediğini söyledi. Görme engelli vatandaş, kendilerine bu konuda destek olan ve her zaman yardım eli uzatan Başkan Dinç'e teşekkür etti.

Cihan

Belediye, 5 yılda 500 evin temizliğini yaptı

Belediye, 5 yılda 500 evin temizliğini yaptı

Belediye, 5 yılda 500 evin temizliğini yaptı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim