• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Bedava Kitaba Büyük İlgi

Bedava Kitaba Büyük İlgi
Manisa Lisesi Mezunları Derneği tarafından hayata geçirilen "Dolmak için okumak lazım" kitap kampanyasının son etkinliğinde yaklaşık 3 bin kitap ücretsiz...

Manisa Lisesi Mezunları Derneği tarafından hayata geçirilen "Dolmak için okumak lazım" kitap kampanyasının son etkinliğinde yaklaşık 3 bin kitap ücretsiz olarak dağıtıldı. Manisa Lisesi öğrencileri tarafından dağıtılan kitapların ücretsiz olduğunu öğrenen Manisalılar kitaplara büyük ilgi gösterirken, bazı vatandaşlar ise aldıkları kitapları hemen okumaya başladı.

Manisa Lisesi Mezunları Derneği tarafından başlatılan kitap bağışı kampanyasında toplanan kitaplar Manisalılara ücretsiz olarak dağıtıldı. Manisa'nın Şehzadeler ilçesi Tarzan meydanında gerçekleştirilen etkinlikte dernek tarafından da kermes açıldı. Kermese Manisa Girişimciler Derneği (MAGİDER) Başkanı Ayberk Aloğlu, Manisa Lisesi Müdürü Ramazan Kahraman, Elginkan Vakfı Müdürü Necati Abalı da katıldı.

İlk önce meydanda toplu halde bırakılan kitapları gören vatandaşlar başta çekimser davransalar da kitapların ücretsiz olarak dağıtıldığını öğrenince kitapları alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Yerdeki kitaplar daha sonra Manisa Lisesi öğrencileri tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Kitap dağıtımı yapan Manisa Lisesi gençleri gün içinde 2 bin 500, 3 bin kitap dağıtılacağını belirtti.

Manisa Lisesi mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın ise "Manisa Lisesi Mezunları Derneğimizin yılsonu itibariyle düzenlediği bir kitap bağış kampanyası vardı. Bu kampanya çerçevesinde Manisalılardan topladığımız bağışları yılbaşından itibaren Manisalı gençlere ve çocuklara dağıtmaya başlamıştık. Bugünkü etkinliğimiz bunun sonlandırılması olarak, elimizdeki bütün bağış kitapları Manisa halkına, gençlere ve çocuklara dağıtıyoruz. Ayrıca Manisa Lisesi öğrencileri de bu etkinlik kapsamında bugün burada bütün gün boyunca kitap okuyacaklar. Çevrede gördüğünüz bütün kitap okuyan gençler Manisa Lisesi öğrencilerimiz. Bunun yanı sıra derneğimize bir gelir elde etmek amacıyla da bir kermes düzenledik. İki yıllık olan çalışmalarımızda bu etkinlikteki amacımız halka, çocuklara, gençlere ve halka kitap okuma alışkanlığını tekrar hatırlatmak, önemsetmek ve bunu yaygınlaştırabilmek" dedi.

Kitaplarını alarak okumaya başlayan vatandaşlar da etkinliğin çok güzel olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Bedava Kitaba Büyük İlgi

Bedava Kitaba Büyük İlgi

Bedava Kitaba Büyük İlgi

Bedava Kitaba Büyük İlgi

Bedava Kitaba Büyük İlgi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim