• BIST 9898.75
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Bebeklere ’Altın Emzik’

Bebeklere ’Altın Emzik’
Edirne'de, bir kuyumcuda 14 ayar altından oluşan bebek emzikleri 450 TL'den satışa çıkarıldı.

Edirne'de, bir kuyumcuda 14 ayar altından oluşan bebek emzikleri 450 TL'den satışa çıkarıldı. Vatandaşlar, altın emziklerin özel bir hediye olabileceğini düşünürken, işletme sahipleri ise altın emziklere ilgiden gayet memnun.

Altın sektörü, piyasalardaki durgunluğu değiştirmek ve satışlarını artırmak için kampanyalar üretmeye devam ediyor. Kampanyalar arasında yeni geliştirdikleri ürünlerle tüketicilerin karşısına çıkan sektör temsilcilerinin, son dönemde en çok dikkat çeken ürünü ise "altın emzik" oldu.

Erkekler için altın tespih, kadınlar için farklı tasarımlarla oluşturulan küpe, kolye, saat ve bilezik gibi ürünlerin ardından farklı bir yaş grubuna hitap etmek için altın sektörü temsilcilerinden yeni bir adım daha geldi. Tüketicilerin dikkatini çekebilecek ürünlerle piyasayı hareketlendirmek isteyen işletmeler, altın emzikleri satışa çıkardı.

"ALTIN EMZİKLERİMİZE İLGİ BÜYÜYOR"

Kuyumcu Gürkan Cingöz, yeni doğan bebekler için hediye olarak en çok çeyrek altının tercih edildiğini hatırlatarak, "Bizler 2016 yılında Edirne'de altın sektörüne bir farklılık katmak adına "altın emzik" dönemini başlattık. Bebek sahibi olan ailelere, akrabaları, dostları ve yakınları tarafından hediye olarak çeyrek altın yerine çok farklı ve özel bir ürün olarak altın emziklerimizi öneriyoruz. Fiyat olarak da 3 çeyrek altına tekabül ediyor" dedi.

"TORUNUM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR HEDİYE"

Kızının düğün hazırlıkları için kuyumcu alışverişine çıktıklarını dile getiren Mukaddes Yılmaz ise ilk kez altın emzik gördüğünü belirterek, "Kızım için bir takım altın ürünlerin alışverişine çıktık. İlk kez "altın emzik" görüyorum. Gerçekten hoş ve esprili bir ürün olmuş. Çocuklarım ileride bebek sahibi olursa ben de torunum için almayı düşünürüm, fiyat olarak da gayet uygun. Çok özel bir hediye ve anı olur" ifadelerini kullandı.

Bebeklere ’Altın Emzik’

Bebeklere ’Altın Emzik’

Bebeklere ’Altın Emzik’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim