• BIST 9934.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Bb Erzurumspor Düzyurt Maçına Odaklandı

Bb Erzurumspor Düzyurt Maçına Odaklandı
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, Pazar günü oynayacağı Düzyurt maçına odaklandı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, Pazar günü oynayacağı Düzyurt maçına odaklandı. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım,"Futbolcularıma güveniyorum, kazanmak için sahaya çıkacağız" dedi.

"HAK ETTİĞİMİZ YERE GELECEĞİZ"

BB Erzurumspor Tesislerinde Düzyurtspor maçının hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı futbolcular düz koşu ile antrenmana başladı. Teknik Direktör Yıldırım, BB Erzurumspor U 19 takımı ile oynan hazırlık maçında eksiklikleri futbolcuları ile paylaştı. Antrenmanda oyuncuları yakından takip eden Teknik Direktör Yıldırım, ligin sonunda istenilen hedefe ulaşmak istediklerini belirterek, "Zor bir maç olacağını biliyoruz ama sahaya kazanmak için çıkacağız. Bizim takımımız da iyi işler yapıyor. Takımımıza, oyuncularımıza inanıyoruz. Daha iyisini yapacağız. O yüzden kafamızda hiç bir soru işareti yok. BB Erzurumspor hak ettiği yere gelecek. Birliktelik mücadelesi ile başarıya ulaşacağız" dedi.

BAŞKAN DEMİRHAN,"STADI TIKLIM, TIKLIM DOLDURALIM"

BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Av. Ali Demirhan ise, Pazar günü oynanacak Düzyurt maçında taraftarların birliktelik içerisinde kenetlenmelerini isteyerek boş koltuk bırakmamalarını istedi. Başkan Demirhan,"Bu gün evladınıza bir Erzurumspor atkısı alarak yediden yetmişe kenetlenerek kadim şehir Kazım Karabekir Stadını doldurun. Erzurum'un değerleri var. Bu değerlerle beraber yükseleceğini, anlatın. BB Erzurumspor'un bu kentin en büyük markası olduğunu, Erzurumsporlu olmanın gurur verici olduğunu, Erzurumspor sevgisinin karşılıksız bir sevgi ve bağlılık gerektiğini anlatın. Bir atkı alıp o atkının sadece bir atkı olmadığını özel bir anlamı olduğunu anlatarak takımınıza Pazar günü Düzyurt maçında güç kazandırın" diye konuştu.

'ÜÇ MAÇI CANLI YAYINLAMAMA KARARI ALDIK'

Başkan Demirhan, "Şampiyonluk mücadelesi veren takımız, taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyulmaktadır. Stadımızın tam olarak dolup maçlarımızı büyük bir destekle kazanmamız gerekmektedir. Gurbetteki fedakar Erzurumsporlu taraftarlarımızın anlayışla karşılayacaklarını umut ederek 3 maçımızı canlı yayınlamama kararı aldık." dedi.

Bb Erzurumspor Düzyurt Maçına Odaklandı

Bb Erzurumspor Düzyurt Maçına Odaklandı

Bb Erzurumspor Düzyurt Maçına Odaklandı

Bb Erzurumspor Düzyurt Maçına Odaklandı

Bb Erzurumspor Düzyurt Maçına Odaklandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim