• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Bayraktar: İşe gitmeden maaş alanlar; siyasi ve sendikal yandaşlardır

Bayraktar: İşe gitmeden maaş alanlar; siyasi ve sendikal yandaşlardır
Türkiye Kamu Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Müfit Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İşe gitmeden maaş...

Türkiye Kamu Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Müfit Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İşe gitmeden maaş alanlar var" sözlerini "İşe gitmeden maaş alanlar; siyasi ve sendikal yandaşlardır." şeklinde değerlendirdi.

Kamuda bankamatik memurları bulunduğunu belirten Türk Kamu Sen Temsilcisi Bayraktar, işe gitmeden maaş alanların hükümet tarafından tespit edilmesini istedi. Sendika olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bankamatik tabir edilen memur ve bürokratların tespit edilip kapıya konulmasını isteyen Bayraktar, "Sayın Cumhurbaşkanı, "İşe gitmeden maaş alanlar var" diyor. Cumhurbaşkanı'nın sözlerini hükümet değerlendirip bu bankamatik memur ve bürokratları kapıya koysun. Sendika olarak biz sonuna kadar bu istismarcılara karşı hükümeti destekliyoruz. Kimse memurun adını kirletemez. İşe gitmeden maaş alanların tamamı siyasi ve sendikal yandaşlardır. Bunları koruyanlar utanmalı ve bu kötü örneklerle memurları kirletmemelidir." dedi.

Bayraktar, Cizre ve Silopi'de görev yapan öğretmenlerin hizmet içi eğitime alınmasına yönelik kararı olumlu bulduğunu ifade etti. Bayraktar, öğretmenlerin can güvenliği için atılan adımları desteklediklerini belirterek, "Öğretmenlerin can güvenliği için atılan her türlü adımı destekliyoruz. Olağanüstü şartlarda olağanüstü tedbirler almak doğru bir yaklaşımdır ve siyasi farklılıklarla değerlendirilemez. Bu alınması gereken bir tedbirdir ve uygulanmıştır, ancak Silopi ve Cizre'de yerel yöneticilerin hatası sebebiyle sıkıntılar yaşanmıştır. Özellikle bu bölgede görev yapan öğretmenlerimizin can güvenliği konusunda sıkıntı yaşayacağı bir dönemden geçiyoruz. Dolayısıyla bu ortamın bu bölgelerde eğitim öğretimi bir süre de olsa olumsuz etkileyeceği, inkıtaya uğratacağı açıktır. Gerek öğretmenlerimizin gerekse öğrencilerimizin can güvenliğini sağlamak adına atılacak her türlü adımı, ortaya konulacak her türlü tedbiri doğru buluyor ve destekliyoruz. Olağanüstü şartlarda olağanüstü tedbirler almak doğru bir yaklaşımdır ve siyasi farklılıklarla değerlendirilemez. Devlet bu bölgelerde hayatın normalleşmesi için her türlü tedbiri almaktan çekinmemelidir, bu doğrultuda atılacak her adımı önemli görüyoruz." diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim