• BIST 10247.75
  • Altın 2395.162
  • Dolar 32.2695
  • Euro 34.6233
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 19 °C

Bayraklı’da Spor Zamanı

Bayraklı’da Spor Zamanı
Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, farklı dallarda açtığı kurslarda 2 bin 500 kişiye spor yaptırıyor.

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, farklı dallarda açtığı kurslarda 2 bin 500 kişiye spor yaptırıyor. 7'den 70'e farklı yaş gruplarının katıldığı kurslarda vatandaşlar eğlenceli dakikalar geçiriyor. Gençler en çok basketbol ve voleybol kurslarına ilgi gösterirken, kadınlar; pilates, zumba ve limbering yapıyor.

Bayraklı Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği destekle adından söz ettiriyor. İlçeye kazandırdığı çok amaçlı spor salonlarında binlerce vatandaşı ağırlayan Bayraklı Belediyesi, futbol, basketbol ve voleybolun yanı sıra limbering, zumba ve jimnastik gibi 18 ayrı spor dalında kurs düzenliyor. Kurslara, farklı yaş gruplarından vatandaşlar katılıyor.

GENÇLER BASKETBOL, KADINLAR PİLATESİ TERCİH EDİYOR

Gençlerin en çok ilgi gösterdiği branşlar Basketbol ve voleybol olurken, kadınları limbering, aerobik, zumba ve pilates kurslarını tercih ediyor. Şehit Ümit Boz, Doğançay Futbol Tesisleri ile Mansuroğlu Halı Saha Futbol Kursuna ev sahipliği yapıyor. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda ise aerobik, bokwa, pilates, yoga, zumba, basketbol, voleybol, taekwondo, jimnastik ve bale kursları düzenleniyor.

HEDEFİMİZ DAHA ÇOK KİŞİYE SPOR YAPTIRMAK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, spora ve sporculara büyük önem verdiklerini belirterek, "Spor tesislerimizde ve solanlarımızda 2 binden fazla kişiyi ağırlıyoruz. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Spor, ahlaktır', ve "Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözünden hareket ederek, ilçemizde farklı branşlarda kurslar düzeliyoruz. Belediye olarak özellikle gençlerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Bu anlamda önemli bir yol kat ettik. Sadece gençlerimize değil kadınlarımız için de kurslar düzenliyoruz. Talebe göre yenilerini açıyoruz. Hedefimiz daha çok gencimize ve vatandaşımıza spor yapmasını sağlamak. Bunun için yeni spor tesisleri yapıyoruz" dedi.

Bayraklı’da Spor Zamanı

Bayraklı’da Spor Zamanı

Bayraklı’da Spor Zamanı

Bayraklı’da Spor Zamanı

Bayraklı’da Spor Zamanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim