• BIST 8800.18
  • Altın 2238.004
  • Dolar 32.339
  • Euro 35.0904
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Bayırbucak Yardımları Gönderilmeye Hazır

Bayırbucak Yardımları Gönderilmeye Hazır
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Bayırbucak Türkmenleri için toplanan yardımlarla ilgili yapılan hazırlıkları yerinde inceledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Bayırbucak Türkmenleri için toplanan yardımlarla ilgili yapılan hazırlıkları yerinde inceledi. Başkan Çelik Şehzadeler Belediye Şantiyesinde bulunan yardımların tek tek tasnif edilerek kullanılabilir durumdakilerin kolilere konularak hazır hale getirildiğini ifade etti.

Şehzadeler Belediyesinin Bayırbucak Türkmenleri için başlattığı yardım kampanyasına gelen yardımlar, Şehzadeler Belediye şantiyesinde kolilenmeye başlandı. Yapılan tasnif ve kolileme çalışmalarını inceleyen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, tasnif ve kolileme çalışmalarına gönüllü destek veren AK Parti Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve yönetimine teşekkür etti.

14 Ocak tarihine kadar yardımları toplamaya devam edeceklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Bayırbucak Türkmenlerine Manisa sahip çıkıyor kampanyamıza hemşehrilerimizden büyük destekler var. Bunun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarımız kampanyamıza ciddi destekler veriyorlar. Bugüne kadar yardım kampanyamıza katkı sağlayan tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Bayırbucak'ta katil Esad güçleri ve Rusya tarafından bir katliam girişimi var. Kardeşlerimiz zor durumda elverişsiz hava şartları var. Bayırbucak Türkmenleri soğukla ve yoklukla mücadele ediyorlar. Manisa'da Bayırbucak Türkmenlerine ve Savaş mağdurlarına sahip çıkıyor başlığıyla bir yardım kampanyası başlattık. Şehzadeler Belediyemiz, AFAD İl Müdürlüğümüz, İlim Yayma Cemiyeti, Saruhanbey İlim ve Kültür Vakfı ile birlikte başlatmış olduğumuz kampanyamıza bu güne kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yardım kampanyamız 14 Ocak'a kadar devam edecek. Allah nasip ederse 15 Ocak'ta da yardım TIR'larımızı Hataya doğru yolcu edeceğiz. Bu gün Belediyemiz depolarında olan bu yardımlarımız tasnif ediliyor. Kullanılamayacak durumda olanlar var ise onlar ayıklanıyor. Burada görev yapan arkadaşlarımız hummalı bir şekilde çalışıyor. Kullanılabilir durumdaki yardımlar burada kolilenerek TIR'a yüklenmek üzere hazır hale getiriliyor. Bende bu hayır kervanında yer alayım, gönül köprüsünde benimde bir tuğlam olsun diyen tüm hemşehrilerimizi bu yardım kampanyamıza katkıda bulunmaya davet ediyorum. Ayrıca gönüllü bir şekilde yardımların tasnif edilmesi ve kolilenmesinde görev yapan AK Parti Kadın Kolları Başkanımız Rukiye Yaver ve yönetim kurulu üyesi tüm arkadaşlarıma bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bayırbucak Yardımları Gönderilmeye Hazır

Bayırbucak Yardımları Gönderilmeye Hazır

Bayırbucak Yardımları Gönderilmeye Hazır

Bayırbucak Yardımları Gönderilmeye Hazır

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim