• BIST 9822.92
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 19 °C

Bayat, Kabuğunu Kırıyor

Bayat, Kabuğunu Kırıyor
Çorum'un Bayat Belediyesi, hayata geçirdiği alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla ilçede hem büyük bir değişim ve dönüşümün yaşanmasını hem de...

Çorum'un Bayat Belediyesi, hayata geçirdiği alt yapı ve üst yapı yatırımlarıyla ilçede hem büyük bir değişim ve dönüşümün yaşanmasını hem de Bayat'ın çehresinin değişmesini sağladı.

Her alanda yapılan hizmetlerle kabuğunu kıran ilçe, Bayat Belediyesi'nin şehircilik alanında son yıllarda yapılan çalışmalarıyla modern ve marka kent olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, parti yöneticileriyle Bayat ilçesini ziyaret etti. Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü tarafından karşılanan heyet, yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceleyerek bilgi aldı. İlk olarak Bayat Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden heyet, burada ek bina inşaatında incelemelerde bulundu. Daha sonra Bayat Çayı'ndakı ıslah çalışmaları hakkında bilgi alan Uslu ve Bekiroğlu, belediyeyi ziyaret etti.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti belediyeciliğiyle birlikte Bayat'ın çağ atladığını söyledi. 2009 yılında devraldıkları hizmet bayrağını daha ileri taşımak için çalıştıklarını dile getiren Ünlü, milletin verdiği yetki ve emanete en ufak halel getirmediklerinin altını çizdi.

İlçenin geleceğini bugünden planladıklarını dile getiren Ünlü, "Her zaman dediğimiz gibi "insana hizmet hakka hizmettir." Seçimlerde vaat etmiş olduğumuz hizmetleri yaparak halkımızın huzuruna çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Hesap verilebilir bir yönetim sergiliyoruz. Hep halkımızla bir olduk, bir olmaya devam edeceğiz. Kimsesizin kimi olduk, olmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımızla beraber istişare toplantıları yaparak en iyi hizmeti verebilme konusunda kararlar aldık. Her mahallemizin sorununa neşter vurduk. İlçemiz için hayal olan yatırımları başarmanın vermiş olduğu güvenle yolumuza devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz çalışma ve yatırımlarda katkılarını ve zamanını bizden hiç eksik etmeyen milletvekillerimize, il başkanımıza ve ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"AK PARTİ TÜRKİYE'DE BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜME İMZA ATTI"

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, AK Parti'nin 2002'den bugüne kadar Türkiye'de büyük bir değişim ve dönüşüme imza attığını belirterek, hayal dahi edilemeyecek projelerin AK Parti iktidarında hayata geçirildiğini söyledi.

Genelde hükümetin, yerelde ise belediyelerin tarih yazdığının altını çizen Bekiroğlu, "AK Partili belediyelerin yatırımları doludizgin gidiyor. Her sahada muhteşem bir dönüşüm var. Hizmet yapmanın yanı sıra gönül kazanmak da önemli. Hizmet ve gönül kazanmak bakımından AK Parti büyük bir hamle gerçekleştirdi" dedi.

Belediye ziyaretinin ardından Bayat Belediyesi araç parkuruna yeni kazandırılan iki araç için tören düzenlendi. Hizmete alınan cenaze nakil aracı ve iş makinesi, dualar eşliğinde kurban kesilerek hizmete alındı. Yeni araçları inceleyen Uslu ve Bekiroğlu, Başkan Ünlü'den bilgi aldı.

İmkanlar ölçüsünde belediye araç filosunu her geçen yıl yenilemeye ve güçlendirmeye devam ettiklerini dile getiren Ünlü, bu sayede vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet götürdüklerini dile getirdi.

POLİSE MORAL ZİYARETİ

Uslu ve Bekiroğlu, son olarak Bayat İlçe Emniyet Amirliği'ni ziyaret etti. Burada görevli polislerle görüşen ikili, Emniyet Amiri Metin Kayretli'den bilgi aldı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, güvenlik güçlerinin yanında olduklarını söyledi.

Son günlerde artan terör olaylarında devletin güvenliğinin sağlanması için vatan evlatlarının şehit olduğunu dile getiren Uslu, "Polis teşkilatımız, bütün unsurlarıyla terörü ortadan kaldırma konusunda, terörle mücadelede kararlı bir çalışma sergiliyor. Bunu yaparken de gece gündüz demeden her türlü fedakarlığı gösteriyor. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyorum. Devletimiz güvenlik güçlerinin yanında. Polis milletin kendi gücüdür. Herkes için vardır. Herkes bu ülkede güven içerisinde yaşıyorsa güvenlik güçlerimizin büyük payı vardır" dedi.

Bayat, Kabuğunu Kırıyor

Bayat, Kabuğunu Kırıyor

Bayat, Kabuğunu Kırıyor

Bayat, Kabuğunu Kırıyor

Bayat, Kabuğunu Kırıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim