• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 16 °C

Battalgazi’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Battalgazi’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Battalgazi Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarının yanı sıra asfalt yapılacak olan cadde ve sokaklarda freze ile kazı çalışmaları devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi tarafından asfaltlama çalışmalarının yanı sıra asfalt yapılacak olan cadde ve sokaklarda freze ile kazı çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi Mahallesi'nde sıcak asfalt, Göztepe Mahallesi'nde ise freze ile kazı çalışması yapıldı.

Baharın gelmesi ile birlikte kendi Asfalt Plenti'nde ürettiği asfaltla çalışmalara başlayan Battalgazi Belediyesi, ilçenin muhtelif bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Battalgazi Mahallesi Boybeyi Sokak'ta sıcak asfaltlama çalışması yaptı. Yaklaşık 1 km'lik sokakta yapılan sıcak asfalt sonrası Boybeyi Sokak modern bir görünüme kavuştu. Battalgazi Mahallesi Boybeyi Sokak'ta ikamet eden Recep Seren, yapılan hizmetten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ben 5 yıldır burada yaşıyorum. Yapılan hizmetlerden dolayı memnunuz" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerinden Mehmet Çitil ise yamalı yolların asfaltlandığını söyledi. Çitil, "Battalgazi Belediyesi, Boybeyi Sokak'ta asfalt çalışması yapıyor. Çalışmalardan oldukça memnunuz. Yamalı yollarımız gerçek asfaltla buluştu. Kışın yağıştan, yazın tozdan topraktan bu çalışma ile kurtulmuş oluyoruz. İleri ki günler de ise mahallemizin kaldırım, drenaj çalışmaları ve elektrik kablolarının yerin altından götürülmesi çalışmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Göztepe Mahallesi Şahbaz Sokak'ta ise freze ile kazı çalışması gerçekleştirdi. Freze ile yapılan kazı çalışmalarının ardından Şahbaz Sokak'ta sıcak asfalt çalışması yapılacak.

Battalgazi’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Battalgazi’de Sıcak Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim