• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

Başkanvekili Kadıoğlu Makamını Ecrin’e Teslim Etti

Başkanvekili Kadıoğlu Makamını Ecrin’e Teslim Etti
Yunusemre Belediye Başkanvekili İsmail Kadıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi makamını geçici süreliğine Valide Sultan Anaokulu...

Yunusemre Belediye Başkanvekili İsmail Kadıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi makamını geçici süreliğine Valide Sultan Anaokulu öğrencisi Ecrin Baytar'a bıraktı. Minik Başkan, Kadıoğlu'ndan oyun parkı ve temiz bir ilçe talep etti.

Yunusemre Belediye Başkanvekili İsmail Kadıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Valide Sultan Anaokulu 4 yaş grubu öğrencilerini makamında ağırladı. Ziyarette Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Şaver Yüksel, Temizlik İşleri Müdürü Halil İbrahim Özcan da hazır bulundu. Ziyarette çocuklara hediye takdim eden Kadıoğlu, makamını sembolik olarak Ecrin Baytar'a teslim etti. Minik Başkan'ın ilk talebi oyun parkı ve temiz bir ilçe oldu. Başkanın taleplerini dikkatle dinleyen İsmail Kadıoğlu, taleplerin gerçekleştirilmesi için Birim Müdürü Halil İbrahim Özcan'a talimat verdi.

Günün önemine vurgu yapan Başkanvekili Kadıoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 96'ncı yıldönümü ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Kadıoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli kurumlarından birisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı gün olan 23 Nisan, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından sadece Türkiye'de yaşayan çocuklara değil, tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Büyük Millet Meclisi "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesinin oluşturduğu demokratik rejimimizin temel kurumu, milli egemenliğimizin somutlaştığı ve milli iradenin temsil edildiği yüce bir organ; ayrıca ülkemizin küresel bir güç durumuna gelerek yeni dünya düzeninde hak ettiği saygın bir yeri almasına büyük katkılar sağlayan temel dinamiğimizdir. Bizler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri için çalışıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı ve TBMM'nin 96. kuruluş yıldönümünü en içten dileklerimle kutlarım" diye konuştu.

Başkanvekili Kadıoğlu, bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek resmi kutlama programının 23 Nisan Cumartesi günü saat 09.00'da Yunusemre Belediyesi bahçesinde yapılacağını dile getirerek, kutlamalara tüm vatandaşları davet etti.

Başkanvekili Kadıoğlu Makamını Ecrin’e Teslim Etti

Başkanvekili Kadıoğlu Makamını Ecrin’e Teslim Etti

Başkanvekili Kadıoğlu Makamını Ecrin’e Teslim Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim