• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Zeki Toçoğlu’ndan Şehir Merkezine Müjde

Başkan Zeki Toçoğlu’ndan Şehir Merkezine Müjde
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenilemelerine bir yenisini daha ekleyeceklerini...

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehir genelinde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenilemelerine bir yenisini daha ekleyeceklerini açıkladı. Adapazarı şehir merkezinde bulunan Ankara Caddesi'nde kapsamlı bir dönüşüm çalışmasına başlayacaklarını müjdeleyen Başkan Toçoğlu, yenileme çalışmalarının kısa süre içerisinde başlatılacağını belirtti.

Başkan Zeki Toçoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerimiz kapsamında şehrimizin muhtelif bölgelerindeki birçok güzergâhı yeni yüzlerine kavuşturduk. Çark Caddesi Yuvam, Kafeler ve Şal Sokaklar, İtfaiye Caddesi, Sakarya Caddesi, Yeni Camii Bulvarı, Adnan Menderes Caddesi ve Serdivan Kafeler Caddesi'nde yenileme çalışmalarımızı daha önce tamamlamıştık. Yine Adapazarı şehir merkezindeki Şal Sokakta çalışmalarımız aralıksız sürdürülüyor. Şimdi Adapazarı şehir merkezine yeni bir müjde daha veriyoruz" diye konuştu.

ANKARA CADDESİ SİL BAŞTAN

Ankara Caddesi'nde kapsamlı bir dönüşümü hayata geçireceklerini aktaran Başkan Toçoğlu, "Ankara Caddesi'nde ticaret yapan esnafımızla bir araya geldiğimiz ziyaretlerde güzergâhın yenilenmesi konusunda birtakım talepler alıyorduk. Ekibimiz bu konuda çalışmalara başladı. Caddeyi içerisinde asfalt, yaya yolu, aydınlatma, çevre düzenlemesi ve daha birçok başlıktaki işlemlerin yer aldığı bir projeyle baştan aşağı yenileyeceğiz. Hayata geçirilecek çalışma bölgede ikamet eden vatandaşlarımız, esnaflarımız ve tüm hemşerilerimizin inanıyoruz ki büyük beğenisini kazanacak" dedi.

ESNAF İSTEDİ DÜĞMEYE BASILDI

Esnftan gelen talepler doğrultusunda düğmeye bastıklarını da belirten Başkan Toçoğlu, "Ankara Caddesi Yenileme Projesi kapsamında ekibimizin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İhaleyle başlatacağımız süreç inşallah kısa süre içerisinde nihayete erecek ve çalışmalar başlatılacak. Esnafımızdan gelen bir talebi daha karşılıksız bırakmamış olmanın ayrıca memnuniyetini yaşıyoruz. Esnafımızın daha iyi şartlara kavuşması bizler için her zaman önemli. Şehir merkezine vermiş olduğumuz bu güzel haber bölge esnafına, vatandaşlarımıza ve Sakarya'ya hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Zeki Toçoğlu’ndan Şehir Merkezine Müjde

Başkan Zeki Toçoğlu’ndan Şehir Merkezine Müjde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim