• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Zeki Toçoğlu, Trabzonlular Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk’ü Ağırladı

Başkan Zeki Toçoğlu, Trabzonlular Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk’ü Ağırladı
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Trabzonlular Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini Büyükşehir'de ağırladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Trabzonlular Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini Büyükşehir'de ağırladı.

Gerçekleştirilen görüşmede dernek çalışmaları ile ilgili Başkan Zeki Toçoğlu'na bilgiler veren Trabzonlular Derneği Başkanı Yılmaz Öztürk, "Trabzonlular Dernek başkanlığını devralmamızın ardından derhal yönetim kurulumuzu oluşturduk ve çalışmalarımıza başladık. Bugün bizi kabul ettikleri için değerli başkanımız Zeki Toçoğlu'na teşekkür ediyoruz. Sakarya'da yaşayan Trabzonlulara vermiş oldukları destekler için de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Her zaman söylüyoruz: Sakarya kardeşlik coğrafyası bir şehirdir. Tüm farklılıklarımızı zenginlik olarak görüyoruz. Bizim farklılığımız kardeşliğimizin teminatıdır. Trabzonlu hemşerilerimiz gelenekleri ve kültürleriyle Sakarya'nın en renkli kültürlerinden birini temsil etmektedir. Karadeniz'in coşkusunu yansıtan Trabzonlu kardeşlerimizle uzun yıllardır bir arada huzur ve kardeşlik içerisinde yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Başkan Zeki Toçoğlu sözlerinin devamında, "Trabzonlu olmak güzelliktir. Trabzonlu komşunuz, arkadaşınız, dostunuz olması unutamayacağınız anılara sahip olmanız anlamına gelir. Trabzonlu biriyle yapacağınız arkadaşlığın hayatınızda size öğreteceği çok önemli yanları vardır. Orada kardeşlik vardır. Dayanışma vardır. İyi günde kötü günde birlikte olmak vardır. Coşku vardır. Heyecan vardır. Kültür vardır. Ziyaretinizden büyük memnuniyet duyduk. Diğer kültür derneklerine vermiş olduğumuz desteklerle birlikte Trabzonlu hemşerilerimizin de yanında olmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim