• BIST 9897.51
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Yılmaz’a Ziyaretler

Başkan Yılmaz’a Ziyaretler
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Samsun Eczacılar Odası, KOSGEB Müdürü ve Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi sporcuları ziyaret...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı Samsun Eczacılar Odası, KOSGEB Müdürü ve Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi sporcuları ziyaret etti.

SAMSUN ECZACILAR ODASI ZİYARETİ

Samsun Eczacılar Odası Başkanı Okan Ferhat Karacan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yılmaz'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Geçen yıl Temmuz ayında yapılan Türk Eczacılar Birliği 39. Dönem Merkez Heyeti 3. Bölgelerarası Toplantısı'na verdiği desteklerden dolayı Karacan, Başkan Yılmaz'a teşekkür belgesi takdim etti. Ziyarette Karacan, Derebahçe Mahallesi'nde yapımı süren oda binasıyla ilgili de bilgi verdi.

KOSGEB ZİYARETİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Samsun İl Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Dursunoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen nezaket ziyaretinde Dursunoğlu, Başkan Yılmaz'a KOSGEB çalışmaları ve hibelerle ilgili bilgi verdi.

YAŞAR DOĞU GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ ZİYARETİ

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ile Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi sporcuları, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti. Heyet, ziyarette Başkan Yılmaz'dan güreş kulübü kurulması konusunda destek istedi.

Başkanlık makamında Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt başkanlığında gerçekleşen ziyarete Kavak Yaşar Doğu Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Tunsel Aslankoç, Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Karadeniz Bölge Sorumlusu Mustafa Demirkıran, antrenör Ufuk Kaya ve Mustafa Berberoğlu, sporculardan Behrem Bora Yılmaz ile Abdullah Ateş katıldı.

Sporcular, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'a çiçek takdim etti. Merkezde, 21 sporcunun bulunduğu bildirildi.

Başkan Yılmaz’a Ziyaretler

Başkan Yılmaz’a Ziyaretler

Başkan Yılmaz’a Ziyaretler

Başkan Yılmaz’a Ziyaretler

Başkan Yılmaz’a Ziyaretler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim