• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Yılmaz, Esnafla İç İçe

Başkan Yılmaz, Esnafla İç İçe
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ekonomiye değer katan esnafla sık sık iç içe geliyor.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ekonomiye değer katan esnafla sık sık iç içe geliyor. Başkan Yılmaz, "Milletin birleştirici gücü olan esnafımızla birlikte şehri yönetiyoruz. Fedakarlıktan kaçmıyor ve yorulmuyoruz" dedi.

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi Yıldırım Mahallesi'nde esnafı ziyaret etti. Esnafla uzun uzun sohbet edip çay içen Başkan Yılmaz, esnafın taleplerini tek tek not aldı. Başkan Yılmaz, esnaftan gelen talepler için birim müdürlerini arayarak talimatlar verip anlık müdahalelerde bulundu ve geniş çaplı talepler içinde ekipleri sahaya yönlendirip araştırma başlattı. Gerçekleştirilen çalışmalarla toplumda önemli bir eksikliği giderdiklerini belirten Başkan Yılmaz, fedakarlıktan kaçınmadıklarını ve yorulmadan hizmetin olmayacağını söyledi. Esnafın şehrin omurgası olduğunu vurgulayan Başkan Yılmaz, "Esnafımız ekonomiye artı değer katıyor. Esnafımızla uyum içerisinde çalışarak şehri yönetiyoruz. Bir şeyler üretmek, bulunduğu kente, yaşadığı topluma, ailesine, kendisine bir şeyler katmak, kazandığı helal alın teri ile geçinmek, bir insanın tadabileceği en güzel mutluluklardan birisidir. Esnafımız milletimizin birleştirici gücü olmuştur. Bu nedenle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi sizlerle olacaktır" dedi.

Yıldırım Mahallesi'nde Nazar Ticarethanede esnaflık yapan bir vatandaş, "Ticarethane farklı bir okul. Biz günü gününe şu anda piyasanın durumunu toplumun gidişatını iyi gözlemliyoruz. Benim hiç bir siyasi partiye üyeliğim ve siyasetten bir beklentim de yok. Ama memleketim için duyarsız değilim. Memleketimize karşı kimlerin ne yaptığını da çok iyi analiz ediyoruz. Seçilmeden önce birçok siyasi ve belediye başkanları kapımızı çaldı. Fakat seçildikten sonra ziyaretime gelen ilk başkan Yücel Yılmaz" dedi.

Başkan her girdiği esnaftan talepleri için 444 99 10 numaralı telefon hattını mutlaka aramasını istedi. Başkan Yılmaz, çağrı merkezine düşen bütün taleplerin hepsini bizzat incelediğini söyledi.

Başkan Yılmaz, Esnafla İç İçe

Başkan Yılmaz, Esnafla İç İçe

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim