• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu Öğrencilerin Ulaşım Sıkıntılarını Dinledi

Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu Öğrencilerin Ulaşım Sıkıntılarını Dinledi
Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu'da üniversite öğrencilerinin zaman zaman şikayet ettiği ulaşımda yaşanan sıkıntılarla...

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Bolu'da üniversite öğrencilerinin zaman zaman şikayet ettiği ulaşımda yaşanan sıkıntılarla ilgili olarak otobüs duraklarına giderek öğrencilerle sohbet etti. Sıkıntıları tek tek not alan Davarcıoğlu, "Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile şehir merkezi arasındaki otobüs hatlarında öğrencilerin şikâyetçi oldukları sıkıntıların takipçisiyiz. Öğrencilerimi sorunları direk olarak belediyeye bildirsinler" dedi.

Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile şehir merkezi arasındaki otobüs hatlarında öğrencilerin şikâyetçi oldukları sıkıntıların takipçisi olduklarını söyledi. Bolu'nun üniversite kenti olduğunu kaydeden Davarcıoğlu, öğrencilerle sohbet ederek ulaşımda yaşanan sıkıntıları dinledi. Davarcıoğlu, "Öğrencilerimiz bizim için çok önemli. Öğrencilerimizin rahat ulaşımını sağlamak için çözüm üretmeye çalışıyoruz. Otobüsler, yasal yolcu taşıma kapasitelerine göre çalışıyor. Oturarak ya da ayakta ne kadar yolcu alınabileceği yasal olarak belli. Halk otobüslerimizde yasal sınırlar dışında yolcu alındığı görülürse ya da her hangi bir olumsuzlukla karşılaşılırsa öğrencilerimiz ve tüm vatandaşlarımız 444 26 58 veya 155 no'lu çağrı merkezimizi arayarak şikâyet edebilirler. Çağrı merkezinde toplu taşıma araçlarından gelen istek ve şikâyetlerin hızlı bir şekilde sonuçlandırılması amacıyla ekip görevlendirdik" dedi.

Davarcıoğlu "Bir süredir öğrencilerimizin halk otobüsleri ile sıkıntılarını kamuoyunda dile getirdiğini görüyoruz. Öğrencilerin şikâyetlerini, sıkıntılarını yerinde dinlemek için onlarla bir arada olduk" diyen Davarcıoğlu, "Biz ulaşım hizmetlerimizin her aşamasını kontrol ediyoruz. Üniversite hattımızla ilgili de tüm gelişmeleri de yakından takip ediyoruz. Bir sıkıntı varsa çözmek bizim işimiz. Toplu taşıma araçlarımızı araç takip sistemi ve 24 saat kayıt yapan kamera sistemi ile izliyoruz. Belediye ekiplerimiz de sürekli yerinde denetimler yapıyor" şeklinde konuştu.

Emine Davarcıoğlu sözlerine şöyle devam etti;

"Bolu bir üniversite kenti ve öğrencilerimiz bizim için çok önemli. Bolu Belediyesi olarak her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Öğrencilerimizin rahat ulaşımını sağlamak için çözüm üretmeye çalışıyoruz. Sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin rahat ulaşımını sağlamak için her türlü desteği vermeye hazırız. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne gitmek için Asmalı Durak'ta otobüs bekleyen üniversiteli gençlerimizle bir araya geldik. Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün durak önünde öğrencilerimize ikram ettiği sıcak çorbayı birlikte içtik, sohbet ettik. Sorunlarını, sıkıntılarını dinledik. Öğrencilerimize daha iyi hizmet için birlikte hareket edebileceğimizi ve konunun takipçisi olduğumuzu anlattım. Otobüsler ile ilgili en ufak sıkıntılarında bize ulaşabileceklerini ifade ettim."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim