• BIST 9898.75
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Uysal: “Kırcami’de yolun sonunun sonundayız”

Başkan Uysal: “Kırcami’de yolun sonunun sonundayız”
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Tarım ve Yeşilova Mahalleleri'ni kapsayan iftar programında Kırcami imar Planları'nda gelinen son aşamayı "Yolun...

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Tarım ve Yeşilova Mahalleleri'ni kapsayan iftar programında Kırcami imar Planları'nda gelinen son aşamayı "Yolun sonunun sonuna geldik. İnşallah mümkün olan en kısa sürede noktalama arifesindeyiz" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ramazan ayının 3'üncü gününde eşi Ümran uysal ve oğlu Efe'yle orucunun Tarım ve Yeşilova Mahalleri'nden komşularıyla açtı. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü'nün bahçesinde düzenlenen iftar programında Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp ve Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan'la birlikte civar mahallerin muhtarları da yer aldı.

Kırcami'de son süreç

Dualarla başlayan iftar programında hep birlikte açılan oruçların ardından Başkan Uysal, Tarım ve Yeşilova Mahallerini de içine alan Kırcami imar planlarında gelinen son süreci açıkladı.

Kırcami imar planlarının 30-40 yıllık bir maziye sahip olduğunu belirten Başkan Uysal, "Ancak bugüne kadar gerçekleşmemiş. Bunun için de komşularımız olumsuz birşeyler duyduklarında "Acaba" diye meylediyorlar. "Gene bir aksilik olur da gerçekleşmez" duygusu taşıyorlar" dedi. Ama artık gelinen noktada öyle bir durumun kalmadığını aktaran Başkan Uysal, "Bizi engelleyeme çalışanlar oluyor ama hepsini aşıyoruz. Hesapladığımız tarihlerde işlemler tam bitecekken tapu metrekareleriyle arazinin birbirine ulaşmadığını gördük. Bu ciddi vakit kaybettirdi. Şu anda o da bitti. Tam 18 uygulamasına başlamıştık bir dava aleyhimize sonuçlandı. Dava kendi parselini ilgilendiriyor ancak mahkemenin verdiği "parsellerin maksimim büyüklük sınırı olmamalıdır" karar nedeniyle birkaç değişiklik yapmamız gerekiyor."

"Noktalama arifesindeyiz"

Bu kararın çalışmalara çok az süre gecikmesine neden olacağını aktaran Başkan Uysal, "Önümüzde hiçbir engel yok. Biz böyle azimkar olduğumuz, mücadele ettiğimizi sürece bu uğurda çalıştığımız sürece, sizlerin desteğiyle, omuzdaşlığı, manevi katkısı ve takipçiliğiyle bu anlamda önümüzde bir engel olmayacaktır. Yolun sonunun sonuna geldik. İnşallah mümkün olan en kısa sürede noktalama arifesindeyiz" diye konuştu.

Konuşmasının ardından mahalle muhtarları Başkan Uysal'a çiçekle teşekkür ederken iftar programı çocuklara yönelik orta oyunun ve Hacivat-Karagöz gösterisiyle devam etti.

Başkan Uysal: “Kırcami’de yolun sonunun sonundayız”

Başkan Uysal: “Kırcami’de yolun sonunun sonundayız”

Başkan Uysal: “Kırcami’de yolun sonunun sonundayız”

Başkan Uysal: “Kırcami’de yolun sonunun sonundayız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim