• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Turgut, Atakent Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Turgut, Atakent Mahallesini Ziyaret Etti
Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Mahalle ziyaretleri ve halk günlerinde esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Turgut, bu kez Atakent Mahallesi'ndeki esnafları ziyaret etti.

İşyerlerini ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler dileyen Belediye Başkanı Turgut, hem vatandaşlarla hem de esnaflarla sohbet edip, taleplerini dinledi. Turgut'a Başkan Yardımcısı Ömer Savar ve birim müdürleri de eşlik etti.

Kasabından manavına, berberinden lokantasına kadar esnafları ziyaret eden Başkan Turgut, esnafın hal ve hatırını sorarak işleri hakkında bilgi aldı.

İlçe genelinde büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini belirten Belediye Başkanı Mustafa Turgut, mahalle halkının ve esnaflarının yapılan hizmetlere ve yeniliklere sahip çıkmasını bunun yanında bölgenin gelişmesinde esnafın büyük rol oynadığını söyledi. Turgut, "Gerek bilgilendirme ve istişare toplantılarıyla gerekse esnaf ziyaretlerimizle bütün esnaf kardeşlerimizle bir araya geldik. İlçemizin durumunu, belediyemizin yaptıklarını ve yapacaklarını paylaştık. Onların isteklerini, sorunlarını dinledik. Esnafımız bölgemizin yatırımcısıdır. Bölgemizin gelişmesi adına çok etkin rol oynar. Silifke o kadar hızlı değişiyor ki buna hep birlikte şahit oluyoruz. Esnafımız, işverenimiz, yatırımcımız artık ilçemizi tercih ediyor. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz. Esnafımız Silifke'mizin vazgeçilmezidir, ziyaretlerimize devam edeceğiz" dedi.

Başkan Turgut'un ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Atakent esnafı da isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Turgut'un Atakent'te gerçekleştirdiği sahil düzenlemesinin başarılı bir çalışma olduğunu ifade eden esnaflar, "Başkanımız bizimle hem toplantı gerçekleştiriyor hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Turgut, Atakent Mahallesini Ziyaret Etti

Başkan Turgut, Atakent Mahallesini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim