• BIST 9871.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Tuna, “Altın Kalem” Ödülünü Aldı

Başkan Tuna, “Altın Kalem” Ödülünü Aldı
Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Akdeniz Medya Grubu'nun internet sitesindeki anketinde "2015 Yılının En Başarılı Belediye Başkanı"...

Mersin'in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Akdeniz Medya Grubu'nun internet sitesindeki anketinde "2015 Yılının En Başarılı Belediye Başkanı" seçilerek, altın kalem ödülünün sahibi oldu.

'anketmersin.com'un düzenlediği "2015 Yılının En Başarılı İlçe Belediye Başkanı Kim?" konulu ankette birinci seçilen Başkan Hamit Tuna, altın kalem ödülünü aldı. İnternet sitesi takipçileri tarafından belediyelerin yaptıkları çalışmalar ele alınarak gerçekleştirilen ve 1 Haziran-31 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılan 6 bin 500 kişinin katıldığı ankette bin 558 oy ile birinci seçilen Tuna'yı, Akdeniz Medya Grubu Haber Koordinatörü Derviş Sönmez ve ekibi makamında ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Tuna'ya ödülünü veren Sönmez, Mersin'in genelini kapsayan ankette açık ara birinci olan Tuna'yı tebrik etti. Sönmez, "Başkanımızın birinci olması bizleri de mutlu etti. Çok güvenilir bir anket sistemimiz vardı. Bu birincilik Mersin merkez ve ilçelerinden çok sayıda vatandaşımızın oylarıyla geldi. Biz de başkanımızı ödüllendirmek istedik. Bu çalışmayı geleneksel hale getireceğiz. Başkanımıza başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

TC kimlik numarası ve telefon numarasına gelen kod ile gerçekleştirilen anket sonucunda önemli ve anlamlı bir ödülü almaktan büyük şeref duyduğunu belirten Tuna ise kendisine bu ödülü layık gören tüm hemşerilerine ve vatandaşlara teşekkür etti. Aldıkları her ödülün çalışma şevklerini daha da arttırdığını vurgulayan Tuna, "Bu ödülü Toroslar halkı için alıyoruz ve almaya devam edeceğiz. Sırtımızdaki mesuliyet daha da ağırlaştı. Yukarıya çıkmak kolaydır ama orada kalmak zordur. Bunun altında ezilmemeye çalışacağız. Toroslarımızı daha da yaşanılabilir kent yapmak için hizmetlerimiz ve halkımızla olan diyaloglarımız bundan sonra da artarak devam edecektir" diye konuştu.

Göreve geldiği 12 yıldan bu yana 7 kez yılın spor adamı seçilen Tuna, bu ödülle birlikte 9'uncu kez de yılın belediye başkanı ödülüne layık görülmüş oldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim