• BIST 9949.1
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Toprak’tan, 28 Şubat Açıklaması

Başkan Toprak’tan, 28 Şubat Açıklaması
Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 28 Şubat darbesinin siyasi tarihe yapılmış en büyük ihanet olduğunu söyledi.

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, 28 Şubat darbesinin siyasi tarihe yapılmış en büyük ihanet olduğunu söyledi.

Milletin iradesiyle göreve gelmiş olan bir hükumet üzerinde vesayet oluşturmak isteyen darbecilerin yapmış oldukları tahribatın Türkiye'ye büyük zararlar verdiğini vurgulayarak, "Ülkemiz geçmişten günümüze kadar birçok darbe girişimleriyle karşı karşıya kalmıştır. 28 Şubat darbesi bunlardan sadece bir tanesidir. Dönemin Başbakanı olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı deviren darbeci zihniyet, bin yıl sürecek dedikleri faaliyetlerini harekete geçirdiler. Bu post modern müdahale sadece siyaseti etkileyen bir müdahaleden ziyade iş dünyasını, memurları, öğrencileri bire bir hedef alan bir zihniyeti ortaya çıkardı. Özellikle kamuda görev yapan memur ve öğrencilerin her türlü yaptırıma maruz bırakılmaya çalışıldığı bu süreçte birçok insanın hayatı karartıldı. Milletin iradesiyle göreve gelmiş olan bir hükumet üzerinde vesayet oluşturmak isteyen bu darbecilerin yapmış oldukları tahribat, ülkemizde büyük zararlara neden oldu. 28 Şubat darbesine benzer bir vahim durumda 17 Aralık" ta AK Parti Hükumetimizi yıkmaya yönelik yapılan darbe girişimidir. Fakat bu girişim dik duran bir milletin iradesine tosladı. Milletin gönlünde taht kuran, ülkemizi en müreffeh bir döneme götüren, zalimin karşısında ve mazlumun yanında olan uzun adam Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan dik durarak, boyun eğmeyerek bu güruha haddini bildirdi. Böylelikle hem hükumetin iradesine hem de hazine malına el koymaya kalkışan bu zihniyet yok olmaya mahkum kaldı. Bu vesileyle 28 Şubat'ın tüm mağdurlarını da anmak istiyor, vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyor, hayatta kalanlara da uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim